ροή ειδήσεων

Πέθανε ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Κατσαριδάκι, αγάπη μου»



Άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη σε ηλικία 84 ετών, εξαιτίας... επιπλοκών της νόσου του Πάρκινσον

Ο Αμερικάνος ηθοποιός Dean Jones, γνωστός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην επιτυχημένη ταινία της Disney «Κατσαριδάκι, αγάπη μου» (Herbie the Love Bug) πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 84 ετών, εξαιτίας επιπλοκών της νόσου του Πάρκινσον.


Ο Jones είχε εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και συμμετείχε συχνά σε θεατρικές παραστάσεις, όμως η καριέρα του εκτοξεύτηκε χάρη στον κινηματογράφο και συγκεκριμένα χάρη στις ταινίες που γύρισε σε συνεργασία με την Disney.

Ήταν ένας από τους δημοφιλέστερους σταρ της εταιρείας τις δεκαετίες του 1960 και 1970, με συμμετοχές στα γνωστά φιλμ That Darn Cat!, Herbie Goes to Monte Carlo και Beethoven.

Η ταινία «Κατσαριδάκι, αγάπη μου», στην οποία υποδυόταν έναν φτωχό οδηγό αγώνων που αποκτά έναν σκαραβαίο ονόματι Χέρμπι, ο οποίος έχει ανθρώπινη συμπεριφορά, ήταν αναμφίβολα η πιο επιτυχημένη δουλειά του.

Ο Jones δήλωνε πάντα περήφανος για τις ταινίες που είχε συμμετάσχει, καθώς πίστευε ότι πρόσφεραν αγνή διασκέδαση στον κόσμο. «Πάντα αναζητούμε την κοινωνική σημασία στην τέχνη αλλά ίσως ο κόσμος θέλει απλώς να περάσει καλά», έλεγε χαρακτηριστικά.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *