επικαιρότητα

Ρόδος: Καταγγελία τουρίστριας από τη Νορβηγία για βιασμόΈνας 16χρονος δέχθηκε επίθεση από άγνωστο, ο οποίος του αφαίρεσε το σακίδιο... που είχε στην πλάτη του

Δυο βίαια περιστατικά που έγιναν με διαφορά λίγων ωρών το ένα από το άλλο στο Φαληράκι και στην πόλη της Ρόδου, το ένα με θύμα μια τουρίστρια και το άλλο με θύμα ένα ανήλικο παιδί, προσπαθούν να εξιχνιάσουν οι αστυνομικές αρχές του νησιού.

Στο πρώτο από αυτά, 35χρονη από τη Νορβηγία υπέβαλε καταγγελία στους αστυνομικούς του σταθμού Αφάντου ότι τα ξημερώματα έπεσε θύμα βιασμού διαδοχικά από δυο Νοτιοαφρικανούς με τους οποίους διασκέδαζε στο ίδιο νυχτερινό κέντρο. Οι φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν, όμως εκκρεμεί η ιατροδικαστική εξέταση της τουρίστριας για να εξακριβωθεί αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί της.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά στον εντοπισμό ενός άγνωστου κακοποιού που πλησίασε μέσα στη νύχτα έναν 16χρονο Έλληνα ενώ περπατούσε στην πόλη της Ρόδου και, απειλώντας τον ότι θα τον χτυπήσει, τον υποχρέωσε να του παραδώσει το σακίδιο που είχε στην πλάτη του και είχε μέσα το κινητό του τηλέφωνο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Ψηφοφορία Δήμου

Δείτε επίσης

Ψηφοφορία Περιφέρειας