ροή ειδήσεων

Λαφαζάνης: Όχι στην αποχή, τα μνημόνια και τη λιτότητα


Στον Κορυδάλλο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ο κ. Λαφαζάνης έφτασε...
λίγο μετά τις 09:00 στο 5ο Λύκειο Κορυδαλλού, στην οδό Σολωμού 2-4, στο σχολικό συγκρότημα πίσω από τις φυλακές, ενώ μέλη του κόμματος κι απλοί πολίτες τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα.


Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους εξέφρασε την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα των πρόωρων βουλευτικών εκλογών. Τόνισε, δε, πως η Λαϊκή Ενότητα θα παραμείνει συνεπής στην αντιμνημονιακή πολιτική και θα υπερασπιστεί το "όχι" του ελληνικού λαού μεχρι το τέλος, σημειώνοντας ότι αυτές οι εκλογές είναι πολύ κρίσιμες για τον τόπο και τη νεολαία και για το λόγο αυτό κανείς δεν πρέπει να απέχει, διότι η αποχή ισοδυναμεί με μνημόνιο και λιτότητα.

"Για μας προτεραιότητα σε αυτές τις εκλογές έχει η νεολαία της πατρίδας μας. Η νεολαία καλείται σήμερα να πει ένα νέο μεγάλο όχι στην αποχή από τις κάλπες, στην απογοήτευση, στο όλοι το ίδιο είναι, γιατί και τα τρία αυτά οδηγούν σε μνημόνια και λιτότητα", δήλωσε αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.

"Σήμερα καλούμαστε όλοι να πούμε ένα μεγάλο όχι ξανά και στα μνημόνια και στη λιτότητα, για να μην ξενιτεύονται οι νέοι και οι νέες μας για να επιβιώσουν, για να μπορούν ξανά να βρουν δουλειά στον τόπο μας στην πατρίδα μας", πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *