ροή ειδήσεων

Ρόδος: Εισέβαλε στο σπίτι ανήλικης και... ψέκασε τον πατέρα της!



Ο δράστης είχε εμμονή μαζί της...

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε επίθεση με σιδερόβεργα και μαδέρι που έφερε καρφιά, αλλά δεν έγινε πιστευτός από το δικαστήριο που τον έκρινε ένοχο για οπλοφορία

«Καμπάνα» έριξε το Αυτόφωρο δικαστήριο της Ρόδου σε έναν 44χρονο ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι μιας ανήλικης κοπέλας με την οποία είχε εμμονή απαιτώντας να τη δει και, όταν ο 43χρονος πατέρας της προσπάθησε να τον εμποδίσει, τον... ψέκασε στα μάτια με σπρέι πιπεριού!

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης και ο δράστης αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή καθώς, εκτός από τον πατέρα της 17χρονης που αποτελούσε «σκοτεινό αντικείμενο του πόθου» του η οποία έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια, επενέβη και ο 20χρονος αδελφός της. Καθώς έφευγε, γλίστρησε στις σκάλες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και να συλληφθεί από τους αστυνομικούς που κάλεσε η οικογένεια.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε επίθεση με σιδερόβεργα και μαδέρι που έφερε καρφιά, αλλά δεν έγινε πιστευτός από το δικαστήριο που τον έκρινε ένοχο για οπλοφορία, οπλοχρησία και επικίνδυνη σωματική βλάβη και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 15 μηνών με αναστολή. Ο πατέρας της ανήλικης η οποία αρνήθηκε ότι είχε σχέση με τον εισβολέα και κατέθεσε ότι δεν τον γνώριζε καν, απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία. 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *