ροή ειδήσεων

Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος της Βουλής που θα προτείνει ο Τσίπρας


Στην Κουμουνδούρου γίνονται έντονες συζητήσεις τις τελευταίες ώρες ...για το πρόσωπο που θα εκλεγεί νέος Πρόεδρος της Βουλής, αφού θα είναι αυτός που θα δρομολογήσει πολύ γρήγορα τις διαδικασίες μετά τις εκλογές και στη συνέχεια θα έχει την ευθύνη ψήφισης δεκάδων νομοσχεδίων που θα φέρει η κυβέρνηση, με κυρίαρχα αυτά που αφορούν το μνημόνιο.

Η εμπειρία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναγκάζει τον Αλέξη Τσίπρα να προσέξει πολύ πριν αποφασίσει, γνωρίζοντας ότι αυτή η κοινοβουλευτική περίοδος θα είναι δυσκολότερη, αφού θα χρειαστεί να συγκρουστεί πολλές φορές με την αντιπολίτευση, αλλά και με το ίδιο του το κόμμα για να περάσει μια σειρά μνημονικών νόμων.
Υπ’ αυτές τις συνθήκες το όνομα που «κερδίζει» είναι ο Νίκος Βούτσης, που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, υπερασπιζόμενος τα νομοσχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός ήθελε εξαρχής τον κ. Βούτση για τη θέση του προέδρου της Βουλής, αλλά στη συνέχεια πρότεινε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για να μην της δώσει υπουργείο.
Έχουν ακουστεί ακόμη, τα ονόματα του Γιάννη Δραγασάκη, του Δημήτρη Βίτσα (ο οποίος εναλλακτικά προαλείφεται για τη θέση του υπουργού Εσωτερικών εάν ο κ. Βούτσης θα είναι ο νέος πρόεδρος της Βουλής) και του Αλέξη Μητρόπουλου.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *