ροή ειδήσεων

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Πρωταγωνιστής απο τα «Εγκλήματα» αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!


Ο «Τριπολιτσιώτης Φώτης Κουτσούμπας» από τα «Εγκλήματα», κατά κόσμον...
Σταύρος Μαυρίδης μιλάει στο «YES!» για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως ηθοποιός αλλά και για την απόφαση του να εργαστεί ως γκαρσόνι.

Πώς κύλησε το διάστημα μέχρι να βρείτε τη νέα σας δουλειά;


Ήταν τόσο δύσκολη η φάση της ανεργίας που με έφερε στα όρια της κατάθλιψης. Εργαζόμουν ως ιδιωτικός υπάλληλος κάπου αλλού, και κάποια στιγμή και αυτό σταμάτησε λόγω περικοπών. Οι απολύσεις στην Ελλάδα είναι καθημερινό φαινόμενο. Έτσι, λοιπόν, έγινα προσωρινά γκαρσόνι, κάτι που με έσωσε από μια πιθανή αυτοκτονία. Είναι πραγματικά συνταρακτικό και συγκλονιστικό. Έναν χρόνο χτυπούσα πόρτες, είτε σε βενζινάδικα είτε οπουδήποτε. Παρότι είχα κλείσει και μια θεατρική παράσταση, μου είπαν ότι δεν μπορούμε να σε πληρώσουμε γιατί δεν ξέρουμε αν θα πραγματοποιηθεί.

Φτάσατε σε σημείο το διάστημα που ήσασταν άνεργος να μην έχετε χρήματα για τα απαραίτητα;
Ήταν οριακή η κατάσταση. Και όλο αυτό παλεύτηκε με αγαπημένους φίλους. Με βοήθησαν κάποιοι. Είχα και τη στήριξη του αδελφού μου σε αυτό το πολύ δύσκολο κομμάτι. Δεν άντεχα να κοιτάω το ταβάνι, να βλέπω τηλεόραση χωρίς να έχω κάτι να κάνω, ενώ μέχρι τότε δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Να πρέπει να μετράς τα ψιλά για τα τσιγάρα και να έχεις τον ΕΝΦΙΑ. Έχασα το χαμόγελο μου, δεν είχα όρεξη να βγω από το σπίτι. Ήμουν στην αυλή μου στη Σαλαμίνα και δεν ήθελα να επικοινωνήσω με κανέναν. Κάποια στιγμή, όμως είπα πως πρέπει να σηκωθώ, πρέπει να παλέψω να σταθώ στα πόδια μου, γιατί η μισή Ελλάδα και παραπάνω είναι σε αυτή την κατάσταση. Έτσι λοιπόν άρχισα να χτυπάω πόρτες.

Αποπειραθήκατε να δώσετε τέλος στη ζωή σας;
Αποπειράθηκα. Είχα ένα μαχαίρι και λέω δεν κόβω τις φλέβες μου; Μόλις όμως είδα ότι έβγαινε λίγο αίμα, ταρακουνήθηκα καιε ίπα «θα ζήσω». Ξαναείδα το ηλιοβασίλεμα και το ανοιχτό πέλαγος και είπα ότι δεν αξίζει ο κόπος να πεθάνεις για 3.000 – 4.000 ευρώ. Αξίζει να δώσεις μια νέα μάχη και αυτό πρέπει να το έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Με θέληση και πείσμα όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε, Έτσι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση που με έφερε να κάνω …stand up comedy σερβιρίσματος. Η ζωή άλλωστε είμαι πολύ πιο δυνατή από τον οποιονδήποτε θάνατο.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *