ροή ειδήσεων

Θέλετε λοιπόν να μιλήσουμε γιατί «αυτό το παιδάκι κοιμάται στην παραλία»;


Θα το κάνουμε αφού το θέλετε....
Γιατί όσο παίζετε βρώμικα το παιχνίδι με τις ψυχές των ανθρώπων… Όσο επιχειρείτε να στήσετε μελόδραμα ασελγώντας στο άψυχο κορμάκι του μικρού από τη Συρία…

Όσο συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την εικόνα του, μετατρέποντας το δράμα του σε παιδικό παραμύθι για να φορτώσετε ενοχές έναν λαό που δεν ευθύνεται για τα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών αλλά και των ντελιβεράδων του θανάτου…

Όσο τολμάτε κάτω από την εικόνα του δολοφονημένου παιδιού να στήνετε φαιδρά αφηγήματα του στυλ: «Μαμά, γιατί το παιδάκι κοιμάται στην παραλία; Δεν το βλέπει η μαμά του που βρέχεται; Δεν ανησυχεί μην κρυώσει; Μαμά, τόση ώρα μέσα στο νερό θα αρρωστήσει και θα ανεβάσει πυρετό. Πρέπει κάποιος να το πάρει αγκαλιά, τώρα που κοιμάται. Να το βάλει να ζεσταθεί, να του κάνει ένα ζεστό μπάνιο, να του δώσει λίγη σούπα. Πόσο κακή μαμά έχει αυτό το παιδί που το αφήνει να κοιμάται μόνο του στην παραλία;… κλπ κλπ κλπ»
Εμείς θα σας ξεβρακώνουμε για την υποκρισία σας και την ψευτιά σας. Και θα το κάνουμε γιατί δε δίνετε δεκάρα τσακιστή γι αυτό το παιδί και το δράμα χιλιάδων άλλων παιδιών που δολοφονούνται στον πλανήτη, και ας κόπτεστε για το αντίθετο.
Θα το κάνουμε γιατί απλώς χρησιμοποιείτε ασελγώντας αυτό το παιδί, για να καθαγιάσετε τη δική σας ευθύνη, για να εμφανίσετε δικαιωμένη την ιδεοληπτική σας διαστροφή, για να σερβίρετε ενοχές στην κοινωνία που έστω και ενστικτωδώς αντιστέκεται στην ψευτοουμανιστική σας αθλιότητα, αλλά και για να βάλετε τελικά σε δεύτερο πλάνο τις κορυφαίες ευθύνες όλων αυτών που στήριξαν με τον τρόπο τους τις δολοφονικές επιδρομές, και σήμερα ξερνούν ψεύτικα δάκρια για τα θύματα, αλλά και για τις επιλογές που πυροδοτούν εθνικές τραγωδίες.
Πάμε λοιπόν να δούμε γιατί αυτό το παιδάκι κοιμάται στην παραλία, διευρύνοντας τα ερωτήματα που το «δικό σας» παιδάκι απευθύνει στην υποτιθέμενη «μαμά» του δακρύβρεκτου σεναρίου σας.
Μαμά, γιατί αυτές οι γυναίκες δε φέρνουν και τα δικά τους παιδάκια με τις βαρκούλες στην πατρίδα μας;

Απάντηση: Γιατί αυτές οι γυναίκες, είναι εθελόντριες Χριστιανές, στην πρώτη γραμμή του αγώνα εναντίον των ιμπεριαλιστών και των λακέδων τους στη Συρία! Αυτές αποφάσισαν πως δεν θα πουλάνε μπιχλιμπίδια, δεν θα γηροκομούν γέροντες που παράτησαν οι οικογένειες πολιτισμένων Ευρωπαίων, ούτε φθηνά εργατικά χέρια στις φάμπρικες της δύσης, ούτε πόρνες στην Ευρώπη των τραπεζιτών. Αυτή είναι η Συρία των Ελληνορθόδοξων και αυτές οι γυναίκες υπερασπίζονται την πατρίδα τους και δε βγάζουν σέλφι στα νησιά του Αιγαίου. Αλλά γι αυτές τις γυναίκες δε θα μιλήσει κανείς από αυτούς που χύνουν μαύρο δάκρυ υποκρισίας πάνω από το παιδάκι που «κοιμάται στην παραλία».
Μαμά, τι κάνουν αυτές οι χαμογελαστές γυναίκες με τις σημαίες σ αυτή την άγρια Γη, αφού εμείς μαθαίνουμε ότι τα γυναικόπαιδα έρχονται στη χώρα μας για να βρουν τη σωτηρία;

Απάντηση: Αυτές οι γυναίκες παιδί μου, είναι γυναίκες και μάνες μαζί. Είναι οι ηρωίδες της αντίστασης για τις οποίες κανείς δεν κλαίει και κανείς δε μιλά. Είναι οι γυναίκες που διάλεξαν να υπερασπιστούν στην πατρίδα τους μέσα σ' αυτή την άγρια Γη, και δε θέλησαν ν αναζητήσουν τη σωτηρία όπως μας λένε στα γαλανά νερά του Αιγαίου.
Κι αυτός ο χαμογελαστός τύπος με τα όπλο στο χέρι τι είναι μαμά και τι ακριβώς ήρθε να κάνει στη χώρα μας;

Απάντηση: Φονιάς των αδελφών του ήταν στη Συρία παιδί μου. Φονιάς αδίστακτος. Είναι ένας ακόμη από τους εκατοντάδες χιλιάδες που ήρθαν στον τόπο μας ως «δυστυχισμένοι», αλλά γι αυτούς δε θα ακούσεις κανέναν να μιλά. Δεν ξέρει κι ό ίδιος πόσες μαμάδες, πόσους μπαμπάδες και πόσα παιδάκια έχει δολοφονήσει, και τώρα ήρθε εδώ κυνηγημένος από τους αγωνιστές συμπατριώτες του για να κλάψει μαζί μας για το παιδάκι που κοιμάται μέσα στη θάλασσα.
Κι αυτός ο κύριος ποιος είναι μαμά; Δε φαίνεται και πολύ κακός άνθρωπος.

Απάντηση: Δεν ξέρω αν είναι κακός ή όχι παιδί μου. Ξέρω ότι τα όρνια όλου του πλανήτη έπεσαν πάνω του για να του διαλύσουν τη χώρα. Αλλά αυτός, συνεχίζει και αντιστέκεται. Δεν παραδόθηκε, δεν έσκυψα το κεφάλι. Συνεχίζει τον αγώνα για την υπεράσπιση της πατρίδας του, αλλά ούτε και γι αυτόν θ ακούσεις κανέναν από τους κλαψιάρηδες να μιλά.
Κι αυτός ο χοντρός κύριος ποιος είναι μαμά;

Απάντηση: Δικό μας θρεφτάρι είναι παιδί μου. Προοδευτικός του ανθρωπισμού δηλώνει κι αυτός. Κλαίει κι αυτός για το παιδάκι που κοιμάται στη θάλασσα. Αλλά εδώ, σ ένα διάλειμμα της συγκίνησης, χαριεντίζεται με αυτός που έχει δολοφονήσει δεκάδες χιλιάδες παιδάκια.
Το ίδιο κι εδώ. Περισσεύει η υποκρισία όπως βλέπεις παιδί μου.

Και θέλεις να ξέρεις και κάτι ακόμη; Έλα να δεις μερικές φωτογραφίες ακόμη για τα παιδάκια που κανείς δεν έκλαψε, γιατί το δράμα αυτών των παιδιών, δε προσφέρεται για μελόδραμα.






Αυτά τα παιδάκια λοιπόν, δε θα προλάβουν ποτέ να κοιμηθούν στη θάλασσα, όπως αυτό το παιδάκι που ασελγούν επάνω του οι μοιρολογίστρες της υποκρισίας, γιατί κοιμούνται στη Γη της πατρίδας τους, που την τίμησε ο αγώνας των πατεράδων τους, αλλά και ο δικός τους πρώιμος αγώνας. Αυτά τα παιδιά δε θα πνιγούν ποτέ στο Αιγαίο γιατί οι γονείς τους δεν άκουσαν τις σειρήνες των λαθρολάγνων του κίβδηλου "ουμανισμού"...
Γιατί οι δικοί τους γονείς, στάθηκαν αγέρωχοι απέναντι στις βόμβες των σιωνιστών, υπερασπιζόμενοι τη δική τους πατρίδα. Αλλά κι αυτά τα παιδιά, σκοτώθηκαν σημαδεύοντας με σφεντόνες τη δολοφονική μηχανή του Ισραήλ η οποία στο τέλος τα δολοφόνησε.
Κατάλαβες τώρα γιατί γι αυτά τα παιδάκια, δε γράφονται συγκινησιάρικα μελοδράματα; Γιατί αυτοί που τα γράφουν, δε τιμούν τα παιδάκια… δεν καταδικάζουν τους δολοφόνου στους και τους παράπλευρους συνενόχους.
Όλοι αυτοί στοχεύουν τη δική σου και τη δική μου ψυχή. Εμάς θέλουν να φορτώσουν ενοχές για ένα έγκλημα που δεν κάναμε, για να μπορούν όλοι αυτοί να χορεύουν και να χαριεντίζονται με τους εγκληματίες.
Χρησιμοποιούν την εικόνα αυτού του παιδιού, για να κρύψουν αυτή την εικόνα. Την εικόνα των συμμοριτών που λιποτάχτησαν από τις πατρίδες τους, πρόδωσαν τους αδερφούς τους, και τώρα κρύβονται από τους οργισμένους συμπατριώτες τους, κι ας τρως εσύ κι εγώ ένα καλοστημένο παραμύθι. Γιά δες...



Είδες λοιπόν τι κρύβεται πίσω από τα περίφημα γυναικόπαιδα για τα οποία σου μιλούν;
Έλα τώρα να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι μικρέ για να δούμε μαζί ακόμη πιο γυμνή την αλήθεια.
Εσύ μικρέ, γι αυτή τη μαμά θα ήσουν περήφανος αν ήταν η μαμά σου;

Ή μήπως γιά κάποια από αυτές τις μαμάδες θα ήσουν περήφανος;





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/9/15 10:48

    MHN ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ......ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/9/15 11:08

    φίλε μου το να ζει κάποιος σαν σκλάβος είναι πολύ ευκολότερο από το να ζει ελεύθερος και δύστυχος πόλοι διαλέγουν τον εύκολο δρόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/9/15 14:52

    Έχεις γράψει ό,τι δεν τολμώ να πω. Δεν συμφωνώ με όλα αλλά σίγουρα συμφωνώ με την υποκρισία και την κακομοιρίαση. Όλοι βγαίνουν και λένε οτι φταίμε, οι ίδιοι οι συμπολίτες μας μαζί, φταίμε γιατί; Χαίρομαι που δεν είναι όλοι μύξα- fb/insta- χαβαλές... Δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι χριστιανές που κάνουν απλά το καθήκον τους ασχέτως θρησκείας, ούτε ο χοντρός που δεν ξέρω ποιός είναι... Με ενδιαφέρει όμως και λυπάμαι για όσους πεθαίνουν, ειδικά όταν είναι παιδιά. Οι ίδιοι που μυξοκλαίνε μπροστά από μια φωτογραφία και βρίζουν την Ελλάδα σαν να το έκανε εκείνη το φονικό είναι οι ίδιοι που είπαν "ελα ρε δε βαριέσαι Έλληνες είναι" όταν ακούγαμε στις ειδήσεις για τις αυτοκτονίες και την πείνα λόγω κρίσης σε όλη την Ελλάδα. Δεν ξεκινήσαμε εμείς τον εμφύλιο τους ούτε είμαστε σε θέση να τον σταματήσουμε, δεν τους πνίξαμε εμείς μεσα στη θάλασσα (ούτε καν όλους τους υπόλοιπους που ακούγονται στην Ιταλία) αντιθέτως η Ελλάδα είναι ανοιχτή, δεν πυροβόλησε κανείς κανέναν. Δεν φταίμε εμείς αλλά βοηθάμε με ό,τι έχουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *