ροή ειδήσεων

Πλωτό παλάτι στο λιμάνι της Ρόδου - φωτος



Στιγμές απόλυτης χλιδής στους υπερπολυτελείς χώρους του προσκαλεί να ζήσουν... όσοι διαθέτουν πολύ «φουσκωμένα» πορτοφόλια το γιοτ «Air», αφού το αντίτιμο για την ενοικίασή του είναι κάτι παραπάνω από τσουχτερό, μια και αγγίζει σχεδόν το 1.000.000 ευρώ την εβδομάδα!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Η εντυπωσιακή ασπρόμαυρη θαλαμηγός, της οποίας η θέα κόβει την ανάσα, έχει δέσει αυτές τις ημέρες στο λιμάνι της Ρόδου, όπου περιμένει όποιον διαθέτει το απαραίτητο βαλάντιο προκειμένου να του προσφέρει τις ανέσεις της, αφού διαθέτει από πισίνα έως ελικοδρόμιο! Στο μήκους 81 μέτρων πλωτό παλάτι απασχολείται πλήρωμα 21 ατόμων, το οποίο είναι πρόθυμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πελάτες. Κατασκευάστηκε το 2011 σε ολλανδικό ναυπηγείο με υλικά από συκομουριά, δέρμα, γυαλί, αλουμίνιο και ασβεστόλιθο, τα οποία είναι όλα βαμμένα με ειδική μπογιά.

Εξάλλου, το εσωτερικό design του γιοτ το έχει επιμεληθεί ο διάσημος σχεδιαστής Ρενί Τεσιέ. Επίσης διαθέτει μοντέρνο σύστημα σταθεροποίησης πλεύσης, ώστε να εξασφαλίζει την ακόμα μεγαλύτερη άνεση των τυχερών επιβατών, ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Πολλές ανέσεις

Η πολυτελέστατη θαλαμηγός μπορεί να φιλοξενήσει έως δώδεκα άτομα, καθώς διαθέτει επτά δωμάτια και μία λουξ καμπίνα VIP. Μια τεράστια πισίνα, ένα τζακούζι πάνω στο κατάστρωμα, ασανσέρ για την άνετη περιήγηση σε όλα τα επίπεδα, γυμναστήριο και πολλές άλλες ανέσεις περιμένουν όσους θα φιλοξενηθούν στο «Air», που διαθέτει ακόμη και χώρο για ένα μικρό ελικόπτερο. Φυσικά, όλα αυτά δεν θα μπορεί να τα απολαύσει ένας κοινός θνητός, αφού η διαμονή για επτά μέρες χρεώνεται με το ιλιγγιώδες ποσό των 825.000 ευρώ!

Είναι άγνωστο πότε θα αναχωρήσει το εντυπωσιακό γιοτ από το νησί των ιπποτών, τις επόμενες ώρες πάντως αναμένεται να επιβιβάσει φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν προγραμματίσει μια μίνι κρουαζιέρα στα ανοιχτά της Μεσογείου. Ολες αυτές τις μέρες που βρίσκεται στο λιμάνι της Ρόδου, το «Air» έχει μαγνητίσει τα βλέμματα των περαστικών, που σπεύδουν να το απαθανατίσουν με τα κινητά τους τηλέφωνα και με φωτογραφικές μηχανές.

Το «Air» μπορεί να φιλοξενήσει έως δώδεκα άτομα. Διαθέτει τεράστια πισίνα, τζακούζι πάνω στο κατάστρωμα, ελικοδρόμιο και πολλά άλλα

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *