ροή ειδήσεων

Η Αλ Κάιντα δίνει το χέρι στους Τζιχαντιστές κι επικήρυξε τον Άσαντ με 3 εκατ.



Το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία επικύρηξε τον πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ για 3 εκατ... τη στιγμή που ξεκίνησε για πρώτη φορά τον διάλογο συνεργασίας με τους Τζιχαντιστές του ISIS!..


Σήμερα, η Αλ Κάιντα κάλεσε τους τζιχαντιστές να εξαπολύσουν δολοφονικές επιθέσεις στη Ρωσία, η πολεμική αεροπορία της οποίας διεξάγει τα τελευταία εικοσιτετράωρα σφοδρούς βομβαρδισμούς εναντίον των ανταρτών, μετά την έναρξη των επιχειρήσεών της στη χώρα αυτή.

Σε ένα ηχογραφημένο μήνυμα που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, ο ηγέτης του Μετώπου αλ Νόσρα, ο Αμπού Μοχάμαντ αλ Τζολάνι, προέβλεψε ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα ηττηθούν στη Συρία.
«Ο πόλεμος στη Συρία θα κάνει τους Ρώσους να ξεχάσουν τις φρικαλεότητες που υπέστησαν στο Αφγανιστάν. Θα τους διαλύσουμε, Θεού θέλοντος, στο κατώφλι της Συρίας».
«Καλώ τους μουτζαχεντίν (ισλαμιστές μαχητές) του Καυκάσου να στηρίξουν όσο περισσότερο μπορούν τον λαό της Συρίας. Εάν ο ρωσικός στρατός σκοτώσει τους πολίτες μας, εσείς να σκοτώσετε τους πολίτες (της Ρωσίας), εάν η Ρωσία σκοτώσει τους στρατιώτες μας, εσείς να σκοτώσετε τους δικούς τους. Οφθαλμός αντί οφθαλμού», πρόσθεσε.

Ο επικεφαλής του Μετώπου αλ Νόσρα κάλεσε τους αντάρτες να επιτεθούν εναντίον των χωριών αλαουιτών, της θρησκευτικής μειονότητας στην οποία ανήκει ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ και προσέφερε το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ σε όποιον σκοτώσει τον πρόεδρο της Συρίας, αλλά και 2 εκατομμύρια ευρώ σε όποιον δολοφονήσει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ Χάσαν Νασράλα, οι μαχητές της οποίας πολεμούν στο πλευρό των συριακών δυνάμεων.
«Για πόσον ακόμα καιρό το αίμα των μουσουλμάνων θα ρέει για έναν άνδρα που λατρεύει την εξουσία του; Για πόσο καιρό οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να περιμένουν για να ανακτήσουν τα δικαιώματά τους;» διερωτήθηκε ο επικεφαλής της τζιχαντιστικής οργάνωσης.
Ο αλ Τζουλάνι διευκρίνισε ότι το ποσό της επικήρυξης θα καταβληθεί ακόμα και στην περίπτωση που τον Άσαντ σκοτώσει κάποιος συγγενής του και διαβεβαίωσε ότι το Αλ Νόσρα θα προστατεύσει τον φονιά και την οικογένειά του.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *