ροή ειδήσεων

Μιχαλολιάκος: Ο Κοτζιάς μου ζήτησε να προτείνω ονόματα για τα Σκόπια


Δείτε την επιστολή που έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών στο γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής...
Την ύπαρξη αλληλογραφίας με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά αναφορικά με το θέμα των Σκοπίων αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος χθες στην Βουλή.

Υποστήριξε μάλιστα ότι ο υπουργός του ζήτησε να καταθέσει προτάσεις για την ονομασία της γειτονικής χώρας!

Ο κ. Μιχαλολιάκος ξεκινώντας την τοποθέτησή του αναφέρθηκε στο πρόσφατο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και πρόσθεσε: «Μαθαίνουμε ότι στις συναντήσεις του γίνεται συζήτηση και για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ύπαρξη της επιστολής που του απέστειλε ο κ. Κοτζιάς για να συμπληρώσει: «Κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία μας. Ούτε σύνθετο, ούτε παράγωγο, ούτε τίποτα. Αν η κυβέρνηση αποφασίσει να πάει σε μία τέτοια λύση θα έχει μαζί της τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, αλλά θα έχει απέναντί της την πλειοψηφία του λαού».


Επιβεβαιώνει το ΥΠΕΞ Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων επί του θέματος, σχολίασε το εξής:

«Στο πλαίσιο του τελευταίου Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής (22.07.2015), οι συζητήσεις στο οποίο προβλέπονται από τον Νόμο και είναι απόρρητες, ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ζήτησε από τους Εκπροσώπους των παρισταμένων κομμάτων να αποστείλουν τις απόψεις τους σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Επειδή μέχρι σήμερα δεν υπήρξε ανταπόκριση στο αίτημα αυτό του Υπουργού Εξωτερικών, ο κ. Κοτζιάς απέστειλε σχετική επιστολή προς όλα τα κόμματα, υπενθυμίζοντας ότι εκκρεμεί η απάντησή τους για το θέμα αυτό».



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *