ροή ειδήσεων

Βίκυ Σταμάτη: Από τις λιμουζίνες... στο σκούτερ! [ΦΩΤΟ]



Αλλαγή 180 μοιρών από την χλιδάτη ζωή στον λιτό βίο....

Μπορεί να είχε συνηθίσει τις ανέσεις και τις εμφανίσεις σε ακριβά εστιατόρια και κοσμικά gala, τα τελευταία χρόνια όμως η ζωή της Βίκυς Σταμάτη έχει αλλάξει 180 μοίρες. Η σύλληψη εκείνης και του συζύγου της Άκη Τσοχατζόπουλου, ο εγκλεισμός και οι μέρες στο Δρομοκαΐτειο έφεραν τα πάνω κάτω στη ζωή της.

Τώρα όμως, τρία χρόνια μετά την καταδίκη της (σε 12ετή κάθειρξη) και μετά από επτά αιτήσεις, η Βίκυ Σταμάτη κέρδισε την πολυπόθητη αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους και κάνει πράξη αυτό που φώναξε πως είναι το μοναδικό πράγμα που επιθυμούσε... να κρατάει στην αγκαλιά της το παιδί της.



Σύμφωνα μάλιστα, με δημοσίευμα του Secret από τα Παραπολιτικά, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει αλλάξει πια την ποιότητα και την πορεία της ζωής της. Ο εγκλεισμός ήταν για αυτήν ένα μάθημα και τώρα πια έχει άλλες προτεραιότητες. Βασικότερη όλων... ο γιος της. Εκείνη ζει πια σε ένα σπίτι στο Χαλάνδρι και ασχολείται αποκλειστικά με τον μικρό της. Περνά πολλές ώρες μαζί του, τον βοηθά στα μαθήματά του και τον συνοδεύει στις εξωσχολικές δραστηριότητές του.

Από το πλευρό της, όμως δεν λείπει και ο φύλακας – άγγελός της, ο αδελφός της, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια στήριξε όχι μόνο την ίδια, αλλά και την οικογένειά της, καλύπτοντας ακόμη και τις ανάγκες σίτισης και ένδυσης του γιού της. Συχνά, μάλιστα, οι δυο τους βγαίνουν έξω και κάνουν μικρούς περιπάτους ή βόλτες με τη βέσπα του.



Παράλληλα, η Βίκυ Σταμάτη, έχει ολοκληρώσει το βιβλίο της, όπου έχει καταγράψει όλα όσα έζησε μέσα στη φυλακή και από την έκδοσή του -πολλοί εκδοτικοί οίκοι έχουν εκφράσει επιθυμία να το εκδώσουν – σκόπευε να εξασφαλίσει τα χρήματα για την αποφυλάκισή της. Ενώ, ετοιμάζεται να αφιερωθεί σε κοινωνικές δράσεις. Από τις πρώτες μέρες της φυλάκισής της, είχε πει πως αυτή η εμπειρία που ζει της έγινε μάθημα και θέλει να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί τις γυναίκες που βρίσκονται πίσω από τα σίδερα. Έτσι, τώρα, μετά την απελευθέρωση της θέλει να υπερασπιστεί τα δικαιώματα αυτών των γυναικών και να βελτιώσει τον τρόπο ζωής τους.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/10/15 02:17

    Τουλάχιστον της έμεινε και 1 scooter ενώ εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *