ροή ειδήσεων

Αλβανοί βγάζουν παράνομα χιλιάδες ευρώ από τη χώρα



Διαστάσεις καταιγίδας έχει πάρει η παράνομη εξαγωγή χρημάτων από Αλβανούς.... που εργάστηκαν στην Ελλάδα και προσπαθούν να μεταφέρουν τις οικονομίες τους στην πατρίδα τους, χωρίς να τις δηλώσουν!...

Τους τελευταίους τρεις μήνες, μόνο στο Τελωνείο Κακαβιάς εντοπίστηκαν τέσσερις περιπτώσεις Αλβανών, που μετέφεραν συνολικά 83.400 ευρώ!

Τα τελευταία 24ωρα, οι τελωνειακοί εντόπισαν άλλους δυο Αλβανούς οι οποίοι αποπειράθηκαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους χωρίς να υποβάλουν την απαιτούμενη δήλωση περί ρευστών διαθεσίμων. Ο ένας, μάλιστα, αποπειράθηκε να φύγει από το ελληνικό έδαφος έχοντας μαζί του 34.500 ευρώ, ενώ δεύτερος μετέφερε άλλα 14.150 ευρώ. Και στους δυο επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο το οποίο εισέπραξε το Τελωνείο.

Ωστόσο, δεν λείπουν και αυτοί που έρχονται στην Ελλάδα από την Αλβανία μεταφέροντας λαθραία εμπορεύματα. Ένας Αλβανός συνελήφθη όταν αποπειράθηκε να περάσει στο ελληνικό έδαφος με ένα αυτοκίνητο που έφερε αλβανικές πινακίδες και είχε κρυμμένα στο εσωτερικό του δυο κιλά και 850 κιλά καπνού για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί δασμοί και φόροι. Ο καπνός και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, το Τελωνείο Κακαβιάς εισέπραξε πολλαπλό τέλος λαθρεμπορίου και ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για λαθρεμπορία.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/10/15 11:29

    ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ? Η ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/10/15 13:19

    ΜΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ;;;;;ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ;;;;;ΑΥΤΗ Η ΡΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΟΠΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/10/15 13:24

    kala mas kanoyn. otan ta xenodoxia einai gemata apo alodapous ergazomenoys,kai o xenodoxos to paizei kai patriotis dinei kai kanena piato faei gia toys aporous aytou tou topou .alla den mas leei posoi ellhnes kai posoi alodapoi ergazonte sta xenodoxeia tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/10/15 21:34

    ΓΡΑΦΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *