ροή ειδήσεων

ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ για τζιχαντιστές στην Κω: οι 2 ύποπτοι δεν είναι καταζητούμενοι του ISIS


Ψεύτικος συναγερμός έχει σημάνει στην Κω για δήθεν εντοπισμό υπόπτων για τζιχάντ...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων, γίνεται λόγος για εντοπισμό δυο υπόπτων τζιχαντιστών. Μάλιστα, αναφέρουν ότι οι δύο Σύροι έφτασαν στο νησί τη Δευτέρα από τα τουρκικά παράλια με λέμβο μαζί με πρόσφυγες, ενώ στα κινητά τους τηλέφωνα βρέθηκαν αποθηκευμένες φωτογραφίες με όπλα, μαχαίρια, σημαία του Ισλαμικού Κράτους και τζιχαντιστές με καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Σε μία από τις δύο φωτογραφίες μάλιστα, ο ένας από τους δύο Σύρους που φέρονται να υποδύονταν τους πρόσφυγες είχε ποζάρει μπροστά στη μαύρη σημαία του ISIS.

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας μας, όντως πραγματοποιήθηκε μία επιχείρηση εντοπισμού δύο υπόπτων σε γνωστό σημείο της Κω, μετά από πληροφορίες. Όπως είναι λογικό οι υπηρεσίες ασφαλείας, έχουν εντείνει τις έρευνες και τους ελέγχους τους σε όλα τα νησιά του Αιγαίου, τα οποία αποτελούν τα σημεία υποδοχής των προσφυγικών ροών, ύστερα μάλιστα από το περιστατικό της Λέρου και κάθε πληροφορία διερευνάται διεξοδικά. Παρόλα αυτά, όσον αφορά την χθεσινή επιχείρηση, μέχρις στιγμής ουδείς συνελήφθη ως ύποπτος τζιχαντιστής

Η εφημερίδα εξακολουθεί να συλλέγει πληροφορίες.. για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε...Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού..!!

Kostoday

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *