ροή ειδήσεων

Εφιαλτική νύχτα στο Παρίσι - Ο στρατός στους δρόμους!


Kαι ο Στρατός στους δρόμους στο Παρίσι!...
Με τους νεκρούς από την πολλαπλή τρομοκρατική επίθεση να πληθαίνουν οι Αρχές έδωσαν εντολή να βγουν στους δρόμους της Γαλλικής πρωτεύουσας σταρτιωτικές δυνάμεις με τους πρώτους κομάντος να παίρνουν θέση έξω από το θέατρο του Μπατακλάν όπου κρατούνται όμηροι 100 άνθρωποι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Le Figaro, αυτόπτης μάρτυρας, που κατάφερε να διαφύγει, είδε ομάδα ανδρών να εισβάλουν οπλισμένοι στo θέατρο Μπατακλάν, ντυμένοι με πολιτικά.

Γαλλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ακούγονταν πυροβολισμοί από το εσωτερικό του κτιρίου, κάνοντας λόγο για πέντε-έξι ενόπλους, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα για τη Συρία, αλλά και «ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

Γαλλικά ΜΜΕ μετέδιδαν ότι από το κτίριο κατάφεραν να βγουν πολλοί άνθρωποι, άλλοι τραυματίες και άλλοι καλά στην υγεία τους, όλοι τους σοκαρισμένοι από τα δραματικά γεγονότα. Πληροφορίες για νεκρούς εντός του κτιρίου δεν είχαν επιβεβαιωθεί.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται εισβολή της αστυνομίας στο θέατρο. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και σωστικά συνεργεία είν παραταχθεί έξω από το θέατρο.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται συνεδρίαση στο υπουργείο Εσωτερικών, παρουσία του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ και του πρωθυπουργού, Μανουέλ Βαλς.

Πηγές κοντά στον Γάλλο πρόεδρο αναφέρουν ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο κήρυξης στρατιωτικού νόμου.

geopolitics.com.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *