ροή ειδήσεων

Όργια στη Ρόδο! Σοκάρουν οι αποκαλύψεις...!


Πρώτο θέμα συζήτησης αποτελούν αυτές τις μέρες τόσο στην τοπική κοινωνία της Ρόδου,... όσο και στον ιστότοπο του facebook, τα όσα συνέβησαν τον Φεβρουάριο του 2011 σε μπαρ- εστιατόριο της Ρόδου, λόγω της χθεσινής δικαστικής εξέλιξης επί του θέματος.


Συγκεκριμένα, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω επέβαλε χτες ποινή κάθειρξης 8 ετών και 9 μηνών, καθώς επίσης και χρηματική ποινή 51.000 ευρώ σε έναν 46χρονο Ροδίτη, ενώ σε ποινή κάθειρξης 8 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ καταδικάστηκαν οι συγκατηγορούμενοι του ηλικίας 45 και 38 ετών. γράφει το voicenews.gr. Όλοι κρίθηκαν ένοχοι, για απασχόληση ανηλίκου σε νυχτερινή εργασία και για άμεση συνδρομή στην πράξη της μαστροπείας ανηλίκου με υπόσχεση πληρωμής χρημάτων κατ’ εξακολούθηση, ενώ το δικαστήριο ανέστειλε τις ποινές αυτές ενόψει της εκδίκασης των εφέσεών τους.

Για την ιστορία, μετά από πληροφορίες της αστυνομίας, οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν ως συνυπαίτιοι για την έκδοση μιας 17χρονης που εργαζόταν σε μπαρ της Ρόδου, τα ξημερώματα της 9ης Φεβρουαρίου 2011.

Η επιχείρηση διαλεύκανσης της υπόθεσης στήθηκε λίγο μετά τη 01:00 της 9ης Φεβρουαρίου 2011 από αστυνομικό, ο οποίος μετέβη στο κατάστημα και ως πελάτης πρότεινε στην φερόμενη ως «Μαρία» να συνευρεθούν προσφέροντας της 100 ευρώ. Η κατηγορούμενη δέχτηκε και στη συνέχεια, αφού έδωσε ένα προφυλακτικό στον υποτιθέμενο πελάτη της, τον οδήγησε στο υπόγειο του κτηρίου, όπου είχε στηθεί ένα διαμορφωμένο δωμάτιο με κρεβάτι, με σκοπό να συνευρεθεί μαζί του επ’ αμοιβή.

Κατόπιν, συνάδελφοι του αστυνομικού εισέβαλαν στο κατάστημα και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη και την εκδιδόμενη κοπέλα αλλά και τον υπεύθυνο πόρτας. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, η κοπέλα ήταν ανήλικη, 17 ετών, και είχε οικειοθελώς εγκαταλείψει το σπίτι της σε χωριό της Ρόδου.

Η ανήλικη υποστήριξε ότι εργαζόταν στο κατάστημα τους τελευταίους 3 μήνες και ότι το μπαρ προσφέρει κονσομασιόν, ενώ από τα χρήματα που έβγαζε ως εκδιδόμενη, έπαιρνε τα μισά. Εντύπωση προκαλεί, βέβαια, ότι η ίδια ζήτησε να εργαστεί στο συγκεκριμένο μαγαζί, θεωρώντας πως η ‘εργασία’ της αυτή ήταν νόμιμη.
Από τον/την Newsroom

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *