ροή ειδήσεων

Με καρέκλες και σχοινιά κρατάνε τα πάρκινγκ στο Ροδίνι


Εν έτι 2015 και ενώ πληρώνουμε όλοι τέλη κυκλοφορίας.... άρα έχουμε ίδια δικαιώματα στο Ροδίνι επί της Ελσίνκι ένας κύριος κατ επανάληψη κρατάει πάρκινγκ βάζοντας καρέκλες και σκοινιά. Και μετά α φορά σε διαπληκτισμούς με οδηγό είπε αυτά έπρεπε να μου τα έλεγες στην Αυστραλία όταν ήμουν. Το θέμα είναι ότι γκρινιάζουμε όλοι και πάντα φταίει ο άλλος και ποτέ εμείς. Φωτογραφίες με το σκοινί....

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/11/15 09:32

    Ο νομος ειναι σαφεστατος και ισχυει για ολους Απαγορεύεται η δεσμευση χώρων του οδοστρώματος με καρέκλες και άλλα αντικείμενα,με σκοπό την παρακράτηση της θέσης.(επέμβαση τροχαίας) Ας περασει λοιπον η τροχαια απο εκει να δει την αυθαιρεσια του πολιτη εναντι ολων των συμπολιτων του (τρωγοντας τους την δημοσια θεση) και να πραξει τα δεοντα !!Οι καταγγελίες,μπορούν να είναι επώνυμες ή ανώνυμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/11/15 09:36

    Είναι άλλη μια ένδειξη του χαμηλού κοινωνικού επιπέδου των Ροδιτών.
    Οι Ροδίτες νομίζουν ότι αν αραδιάζουν κρύσταλα και ασημικά στα σπίτια τους και μερσεντές έξω από τα σπίτια τους τότε αποκτούν κοινωνική καταξίωση.
    Το φαινόμενο του να εμποδίζουν την στάθμευση δεν είναι μόνο στο Ροδίνι , είναι παντού , ακόμη και στα πανυγήρια στην Κρεμαστή , στα Κοσκινού , στην Ιαλυσό κλπ κάνουν το ίδιο ,ενώ καλόυν κόσμο να πάει δεν τον αφήνουν να σταθμεύσει έξω από το σπίτι τους με καρέκλες μπετόνια νερού ξύλα κλπ.
    Επίσης όπου πηγαίνουν κρατούν καρέκλα για την μαμά τους , την θεία τους , την γειτόνισσά τους, τον μπακάλη της συνοικίας τους και για όποιον κατά τύχη συναντίσουν. Έτσι βλέπουμε σε μία εκδήλωση να υπάρχουν 50 άτομα και τα καθίσματα που είνα 600 να είναι όλα πιασμένα . Ακόμη και στην εκκλησία κρατούν καθίσματα μεχρι το < διευχών > και άλλοι κάθονται όρθιοι.
    Μπράβο πολιτισμένε λαέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/11/15 09:39

    Εγώ έχω ακούσει ότι το πρόστιμο για εμπόδια πάνω στο δρόμο μπορεί να είναι πολύ τσουχτερό. Εχω ακούσει απόφαση που έδωσε 5000€ για κάθε αντικείμενο που είχε βάλει στο δρόμο. Οπότε άμεση καταγγελία στην τροχαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/11/15 10:28

    Και στην Ανάληψη τα ίδια. Περάστε απο Ιωάννη Γιαχιά να δείτε κατάντια. Πινακίδες αναπηρικού πάρκινγκ για μαιμού ανάπηρους, τραπέζια και καρέκλες για να μην παρκάρει κανείς μέχρι και κώνους βγάλανε στον δρόμο. Ολόκληρος ο δρόμος είναι πριβέ πάρκινγκ... Και κανείς δεν κάνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/11/15 13:56

    Αμ το άλλο, Σπάτε τοίχους και καλά.... "είσοδος" χωρίς άδεια βέβαια και γω που πληρώνω σαν μαλάκας τέλη κυκλοφορίας "δεν μπορώ" να παρκάρω απέξω γιατί λέει είναι είσοδος. Και δεν παρκάρω βέβαια, για να μην πλακώσω κανέναν στα μπουνίδια και πάω φυλακή.

    Στο Ροδίνι είναι και ένας που έκανε κατάληψη στο μισό διπλανό οικόπεδο και έφτιαξε παρκινκ με λαμαρίνες για να παρκάρει και όποτε έρθει (1 και 2 το πρωί) κορνάρει σαν τον πούστη με τις ώρες αν υπάρχει απέξω αυτοκίνητο.

    Υπάρχει δε και ένας άλλος που πάλι σε αλάνα έχει καθαρίσει σε δυο σημεία για να μπαίνει και να βγαίνει κάνοντας τον κύκλο (δεν ξέρει τι είναι η οπισθεν) και αντε να παρκάρεις σε εκείνο το σημείο.

    Ρε αμα βγει η τροχαία και οι αρμόδιες δημοτικές-πολεοδομικές αρχές παγανιά, θα κόψει πολλούς κόλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/11/15 15:10

    Κ συγκεκριμένος σε βρίζει κιολας αν σε δει να βγαζεις την καρεκλα κ να παρκάρεις στη "θεση του". Εχει ξεφυγει τελειως!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/11/15 16:05

    τώρα τελευταία κάποιοι δεν βλέπουν φαίνεται καλά γενικώς στο νησί .....η μπορεί ακόμα ο ανωτέρω.... κύριος να τον έχει αγοράσει τον δρόμο......α και κάποιος άλλος ξενόφερτος στην Κρεμαστή παρκάρει όπου θέλει πάνω στον κεντρικό δρόμο μειώνοντας την ορατότητα των εξερχομένων οχημάτων με αποτέλεσμα την μεγάλη πιθανότητα ατυχήματος.....αλλά .....ο μπακάλης δεν περνάει φαίνεται από κει για να το διαπιστώσει και να προβεί στην έκδοση......παραγγελίας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *