ροή ειδήσεων

Περιοδεία Τζιτζικώστα σήμερα σε Ρόδο και Σύμη



- Κεντρική ομιλία στην Ρόδο - Θα συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις, στο ιστορικό μοναστήρι του Πανορμίτη στην Σύμη..

Στην Ρόδο θα βρίσκεται αύριο, Κυριακή 8 Νοεμβρίου, ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο της περιοδείας του Μακεδόνα πολιτικού στα Δωδεκάνησα.

Καθώς ολοκληρώσει το "πέρασμά" του από την Αττική, και συγκεκριμένα από τις εκλογικές περιφέρειες Β' Αθήνας και Β' Πειραιά, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με φίλους και υποστηρικτές του, θα μεταβεί αμέσως στο "νησί των ιπποτών".

Η άφιξή του αναμένεται στις 10:00 το πρωί της Κυριακής. Στις 17:00 ο κ. Τζιτζικώστας θα συναντηθεί με τα μέλη της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου στη Ρόδο, ενώ μισή ώρα αργότερα θα έχει την κεντρική ομιλία του στην Ρόδο, στην αίθουσα "Lazaro" του ξενοδοχείου "Rodos Palace".

Στη συνέχεια του προγράμματός του θα επισκεφτεί την Σύμη, όπου θα συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις, στο ιστορικό μοναστήρι του Πανορμίτη, όπου φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *