ροή ειδήσεων

Χριστουγεννιάτικο καλοκαίρι... όλη την εβδομάδα!



​Η καλοκαιρία του Σαββατοκύριακου θα συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα,..
με θερμοκρασίες που θα κινηθούν 5 βαθμούς υψηλότερα από την εποχή επίπεδα!

Αρχές Νοεμβρίου και έχουμε μπει ήδη σε χριστουγενιάτικη διάθεση! Η έκπληξη έρχεται όμως από τους μετεωρολόγους που μας... προειδοποιούν ευχάριστα για μια μικρή άνοιξη μες στο χειμώνα, που μάλιστα θα κρατήσει ολόκληρη την εβδομάδα!

«Την επόμενη εβδομάδα ο καιρός στη χώρα μας θα είναι αρκετά καλός με λιακάδα και ασθενείς γενικά ανέμους. Η έντασή τους δεν θα ξεπερνά τα 4 με 5 και πρόσκαιρα μόνο τα 6 μποφόρ η θερμοκρασία θα ανέβει αρκετά και έτσι Τετάρτη Πέμπτη θα φτάσει στα ηπείρωτικά τους 25 και στα νησιά τους 24 βαθμούς» λέει χαρακτηριστικά στο STAR, o μετεωρολόγος, Μανώλης Ανανδρανιστάκης.

Αυτή η ασυνήθιστη για την εποχή λιακάδα φέρνει στα μέσα της εβδομάδας, 25 βαθμούς Κελσίου στη Λάρισα , 24 βαθμούς στο Αγρίνιο, την Καρδίτσα και τη Ρόδο και 23 βαθμούς Κελσίου στο Κιλκίς, τη Λαμία και τη Σπάρτη.

Βαριά μπουφάν, παλτό και ομπέλες τα ξεχνάμε λοιπόν για τις επόμενες μέρες! Φανταστείτε ότι όλη την εβδομάδα ο υδράργυρος θα βρίκεται σταθερά πάνω από τους 20 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη, ενώ στην Αθήνα να δείξει μέχρι και 24!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *