ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ξεκινά η δίκη για τον γιο που σκότωσε τη μάνα του γιατί δεν της άρεσε η Ρωσίδα νύφη


Τον Ιούνιο του 2012 ο 26χρονος τότε άντρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την ίδια του τη μητέρα.... γιατί δεν ήθελε να παντρευτεί τη Ρωσίδα φίλη του - Το έγκλημα αποκαλύφθηκε τον Σεπτέμβρη του 2014 όταν ο μητροκτόνος συνελήφθη και ομολόγησε Ξεκίνησε η δίκη για το άγριο φονικό που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Ρόδου τον Ιούνιο του 2012, όταν η 61χρονη Ευαγγελία Ιεροβασίλη βρέθηκε νεκρή, από τις 14 μαχαιριές που της επέφερε ο 26χρονος τότε γιος της. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου 2014 όταν ο 26χρονος γιος της μαζί με την 36χρονη Ρωσίδα σύντροφό του συνελήφθησαν και κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι για το έγκλημα.




Αιτία για το στυγερό έγκλημα ήταν η σχέση που διατηρούσε τότε ο 26χρονος με την 36χρονη φίλη του και μητέρα δυο ανήλικων παιδιών από προηγούμενο γάμο, την οποία δεν ενέκρινε η μητέρα του. Όταν ο ίδιος ανακοίνωσε στη μητέρα του ότι σκοπεύει να την παντρευτεί, η 61χρονη αντέδρασε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο από τον ίδιο της το γιο.


Η 61χρονη Ευαγγελία Ιεροβασίλη δολοφονήθηκε από τον ίδιο της το γιο

Αμέσως μετά τη σύλληψη ο 26χρονος ομολόγησε την πράξη του περιγράφοντας στους αστυνομικούς πως θόλωσε όταν η μητέρα του αντέδρασε αρνητικά στο άκουσμα του γάμου του με την 36χρονη Ρωσίδα. «Το απόγευμα της 19ης Ιουνίου 2012 μαζί με την κοπέλα μου επισκεφθήκαμε τη μητέρα του στην περιοχή Γεννάδι. Της είπα ότι θα την παντρευτώ, αλλά η μητέρα μου δεν ήθελε. Άρχισε να βρίζει και να μιλάει απαξιωτικά για την κοπέλα μου. Τότε θόλωσα, πήρα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπώ», είχε δηλώσει κατά την απολογία του.


Το θύμα με την αδερφή του δράστη

Ο 26χρονος που σήμερα κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, είχε δηλώσει τότε ότι μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, θέλησε να τραπεί σε φυγή. Ο ίδιος στη συνέχεια εξήγησε ότι δεν έφυγε, επειδή τον σταμάτησε η 36χρονη φίλη του λέγοντάς του ότι θα κινήσουν υποψίες και θα τους συλλάβουν. Σύμφωνα με όσα ομολόγησε στον ανακριτή, η φίλη του, του πρότεινε να επιστρέψει στο σπίτι και να το κάνει να φαίνεται ως ληστεία για να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές. Ο 26χρονος άρχισε να ανακατώνει τα συρτάρια και τα πράγματα του σπιτιού και στη συνέχεια πήρε την 36χρονη και επέστρεψαν στην πόλη.


Ο τόπος του εγκλήματος, αναστατωμένος για να φαίνεται ως ληστεία

Σήμερα, η 36χρονη Ρωσίδα που κατηγορείται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία της 61χρονης γυναίκας, διαψεύδει τον 26χρονο, λέγοντας ότι, την ώρα του φονικού η ίδια βρισκόταν έξω από το σπίτι. Υποστηρίζει μάλιστα ότι λίγο καιρό αργότερα τον εγκατέλειψε ενώ ο λόγος που δεν ομολόγησε εξ΄αρχής στην αστυνομία ήταν γιατί φοβήθηκε το δράστη αλλά και την απέλαση της από τη χώρα.

Την ίδια ώρα, ο συνήγορος της κατηγορούμενης αφήνει υπόνοιες για τρίτο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση. «Το σπίτι στο οποίο βρέθηκε η 61χρονη νεκρή, είχε καθαριστεί με χλωρίνη απ' άκρη σ'άκρη, προκειμένου να μην υπάρχουν ίχνη. Και οι δυο κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν καθάρισαν το σπίτι, αφού απομακρύνθηκαν αμέσως από αυτό. Συνεπώς, εμπλέκεται και τρίτο άτομο στην υπόθεση, τον οποίο εξυπηρετούσε ο θάνατος της γυναίκας», λέει στο protothema.gr ο κ. Στέλιος Αλεξανδρής.

protothema

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/11/15 17:46

    ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ......Κ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙΑ!!!ΜΑ ΚΑΛΑ ΧΡΥΣΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ?????ΕΧΑΣΕ/ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ Κ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΚΙΟΛΑΣ Η ΛΕΓΑΜΕΝΗ ........ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΗΝ ΜΑΝΑ Κ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *