ροή ειδήσεων

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΗ


ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ -νεο Βίντεο...

Γράφει ο Ακουσίλαος

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ρωσική αρκούδα ξύπνησε.
Η κάποτε υπερδύναμη φαίνεται να ορθώνεται στα πόδια της και να επαναφέρει την ισορροπία στα παγκόσμια δεδομένα.
Κατα κοινή ομολογία μετά τις τελευταίες εξελίξεις η Ρωσία παρουσιάζεται μάλιστα ως η κύρια υπερδύναμη.
Η διαπίστωση αυτή δεν αποτελεί προσωπική γνώμη αλλά αδιάψευστο δεδομένο αν λάβει κανείς υπόψιν τα γεγονότα όπως διαδραματίζονται στην κοντινή γειτονιά μας.


Την στιγμή λοιπόν που η ακέφαλη "ισχυρά Ευρώπη" και οι εργοδότες ΙσραηλινοΑμερικάνοι σφυρίζουν αδιάφορα για τα συμφέροντα και τις δήθεν ισοροπίες, αδιαφορώντας ωστόσο για το τι μέλει γεννέστε με το ψυχασθενές φανατισμένο ισλαμικό έκθρεμα, η Ρωσία αψηφώντας τις νεες κυρώσεις ,χτυπάει την ρίζα του κακού, υπερασπίζοντας επίσης και τα συμφέροντα της στην περιοχή πολύ ορθώς .

Συμπερασματικά η Ρωσία με την ηγεσία της πήρε κάποιες αποφάσεις θέλοντας να σταματήσει την φανατική ισλαμική πανούκλα που διασπείρεται απειλητικά στον κόσμο,, αγνοώντας το αιματηρό τίμημα.


Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα των φανατισμένων ισλαμιστών που ανατίναξαν αεροπλάνο με 220 αθώους Ρώσους πολίτες , κατανοούμε όλοι για ποιο τίμημα μιλάμε. Σχετικό
Το τρομοκρατικό χτύπημα κατά αθώων πολιτών προφανώς εξόργισε την Ρωσική αρκούδα, και τώρα περιμένουμε να δούμε πως θα ξεσπάσει την οργή της.

Τίμημα για τα λάθη του παρελθόντος πλήρωσε επίσης προσφάτως και η Γαλλία,με τα γνωστά γεγονότα με τις εκτελέσεις 138 αθώων Γάλλων πολιτών απο τους ισλαμιστές του χαλιφάτου.

Ευχόμαστε επιτέλους οι Ευρωπαίοι να συστρατευθούν στόν πόλεμο με την Ρωσία και να βάλουν ένα τέλος στην προσφυγιά,και στην ισλαμική χολέρα.

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ... ΕΔΩ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *