ροή ειδήσεων

Αλαφούζος: Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια



Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης... του νέου τεχνικού του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι υπάρχει συστηματική αλλοίωση του πρωταθλήματος, το οποίο όπως είπε θα κριθεί στα δικαστήρια....



«Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια. Με τις συνθήκες που διεξάγεται στην Ελλάδα το πρωτάθλημα δεν μπορούμε να το κερδίσουμε στο γήπεδο. Υπάρχει συστηματική αλλοίωση που δεν πρόκειται να αλλάξει. Από την πρώτη στιγμή στόχος μας είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη, και η πολιτεία να πάρει τα μέτρα της. Τότε ο Παναθηναϊκός όπως και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα μπορούν να κερδίσουν το πρωτάθλημα».

Για τον Αντρέα Σταματσιόνι ο Γιάννης Αλαφούζος είπε:

«Γνωρίζετε τον καινούργιο μας προπονητή τον κύριο Στραματσιόνι. Η επιλογή του έγινε με βάση το πλάνο μας που έχει ξεκινήσει από το 2013, ενώ ταιριάζει απολύτως με τη φιλοσοφία μας. Αυτή είναι να εξελλίσουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές και όχι μόνο, να εκμεταλλευόμαστε έμπειρους παίκτες που φέρνουμε στην Ελλάδα λόγω του μεγάλου ονόματος της ομάδας. Ο κύριος Στραματσιόνι έχει ακριβώς την ίδια φιλοσοφία με εμάς έχει δουλέψει σε μεγάλες ακαδημίες όπως της Ρόμα και της Ίντερ ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παραστάσεις από μεγάλες ομάδες στο δύσκολο πρωτάθλημα της Ιταλίας.

Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας με τον κύριο Στραματσιόνι. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω και δημοσίως τον Γιάννη Αναστασίου. Θεωρώ απολύτως επιτυχημένο το έργο του, φυσικά και έγιναν λάθη αλλά είναι μέσα στη ζωή.

Πλέον γυρίζουμε σελίδα και μπαίνουμε στη νέα μας εποχή».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *