ροή ειδήσεων

ΕΚΤΑΚΤΟ – Νότια της Κρήτης το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle έτοιμο να επέμβει στη Συρία

Το γαλλικό αεροπλανφόρο Charles de Gaulle ,πλέει νότια της Κρήτης .... Το γαλλικό αεροπλανοφόρο σπεύδει για να αναβαθμίσει την στρατιωτική παρουσία των Γάλλων στον πόλεμο κατά των τζιχαντιστών. Παρά τις πληροφορίες που υπήρχαν δεν “έδεσε” στην Σούδα, απ΄ όπου όμως απογειώθηκε ελικόπτερο με οκτώ Γάλλους δημοσιογράφους, οι οποιοι θα ακολουθήσουν το αεροπλανοφόρο στην αποστολή του.

Η Γαλλία που ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από το τρομοκρατικό χτύπημα της 13ης Νοεμβρίου και βρίσκεται σε επιφυλακή για ενδεχόμενη νέα επίθεση,ετοιμάζεται να απαντήσει στρατιωτικά στην απειλή των τζιχαντιστών. Έχει ζητήσει τη συνδρομή των Ευρωπαίων οι οποίοι στα λόγια τουλάχιστον έχουν ανταποκριθεί.

Μένει να δούμε ποιοι πραγματικά θέλουν να εμπλακούν.

Αυτό που είναι βέβαιο πάντως είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος που θα έχουν οι Ρώσοι αν τελικά επιχειρηθεί χερσαία επέμβαση στη Συρία.

Βομβαρδιμοί Τούρκων κατά PKK.

Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας της Τουρκίας βομβάρδισαν θέσεις μαχητών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) στο βόρειο τμήμα του Ιράκ και τη νοτιοανατολική Τουρκία χθες το βράδυ, το τελευταίο κύμα αεροπορικών επιδρομών στο πλαίσιο των στρατιωτικών επιχειρήσεων εναντίον της οργάνωσης.
Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι 22 τουρκικά μαχητικά έπληξαν 23 στόχους του PKK, μεταξύ αυτών καταφύγια και σημεία εφοδιασμού, στο Ζαπ, το Αβασίν Μπαϊσάν, το Χακούρκ και το Καντίλ στο βόρειο Ιράκ.
Οι αεροπορικές επιδρομές διεξήχθησαν το διάστημα μεταξύ 11 το βράδυ της Παρασκευής και 2 το πρωί ξημερώματα Σαββάτου τοπική ώρα, σύμφωνα με το στρατό.
Επιπλέον τα τουρκικά αεριωθούμενα έπληξαν θέσεις του PKK στην επαρχία Σιρνάκ στο νοτιοανατολικό τμήμα της Τουρκίας, μεταξύ αυτών καταφύγια και αποθήκες όπλων.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *