ροή ειδήσεων

'Εξαλλοι οι χριστιανοί με τα Starbucks Cafe


Δεν είναι φάρσα, αλλά πραγματικό γεγονός αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω.... Οι Χριστιανοί στις ΗΠΑ και παγκοσμίως, εμφανίζονται εξοργισμένοι καθώς η γνωστή εταιρεία καφέδων "Starbucks" αποφάσισε φέτος να... βγάλει από τα γιορτινά της ποτήρια, οποιονδήποτε συμβολισμό γύρω από τα Χριστούγεννα.

Μην φανταστείτε ότι τα προηγούμενα χρόνια τα ποτήρια ήταν στολισμένα με εσταυρωμένους, φάτνες και τον Αϊ Γιώργη τον Καβαλάρη. Είχε αρκουδάκια, ελαφάκια, χιονισμένα σπιτάκια, έλατα, άντε και κανένα έλκηθρο που δεν τα λες και αμιγώς χριστιανικά σύμβολα… Τα φετινά είναι όμως, είναι εντελώς απλά κόκκινα ποτήρια, με το γνωστό σήμα της Starbucks στα πράσινα –δηλαδή τα κλασικά χρώματα των Χριστουγέννων.

Όπως εξήγησε ο Τζέφρεϊ Φιλντς, αντιπρόεδρος του τμήματος σχεδίασης: «η φετινή μίνιμαλ επιλογή, περιβάλει όλη την απλότητα και ηρεμία που αντιπροσωπεύουν τα Χριστούγεννα». Η εξήγηση παρ’ όλα αυτά δεν φάνηκε αρκετή για τους οπαδούς του Ιησού.





Ο δρόμος του Θεού –και των Χριστουγέννων- όμως δεν μπορεί να κλείσει έτσι εύκολα, με ένα απλό, κόκκινο ποτήρι. Και η λύση για να μην χάσουμε τα Χριστούγεννα (και τον Ιησού) από τα ποτήρια μας δόθηκε από τον Τζόσουα Φιερστάιν. Ο πρώην πάστορας ανέβασε βίντεο στο Facebook σύμφωνα με το οποίο κατάφερε να την «φέρει» στους αντι-χριστιανικούς καφέδες! Πώς; Σε κάθε του παραγγελία (όπου σε ρωτούν το όνομά σου για το γράψουν στο ποτήρι, ώστε να είναι σίγουροι πως θα παραλάβεις τον σωστό καφέ), ο πάστορας έλεγε στον barista ότι το όνομά του είναι Merry Christmas, «αναγκάζοντας» τον υπάλληλο να στολίσει με το πολυπόθητο… σύνθημα το ρόφημά του.



Καλά Χριστούγεννα λοιπόν και καλά κρασιά…

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/11/15 22:57

    Ε ρε με τι ασχολείται ο κόσμος .......... εδώ ο μισός πληθυσμός της γη πολεμάει τους ισλαμοφασίστες και οι άλλοι μισοί ασχολούνται πως θα είναι διακοσμημένα τα φλιτζάνια του καφέ τα χριστούγενα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *