ροή ειδήσεων

Tα προγράμματα των Γερμανών t.o's για το 2016- τι προσφέρουν στην Ελλάδα


Ποικιλία προγραμμάτων για όλα τα γούστα και σε όλο τον κόσμο έχουν εκδώσει για το 2016 οι Γερμανοί τουρ οπερέιτορ...


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του fvw, η TUI έχει εκδώσει 41 διαφορετικές μπροσούρες ταξιδιών, η DER Touristik 78, ο Thomas Cook 30, ο FTI 26, ο Schauinsland-Reisen 9 και ο Alltours 8.

Για την Ελλάδα, η TUI έχει περισσότερα ξενοδοχεία Sensimar, νέα ξενοδοχεία Family Life, ένα νέο Robinson Club και άλλες αποκλειστικές προσφορές σε διάφορα νησιά και την ηπειρωτική χώρα. Ο Thomas Cook θα ανοίξει την πρώτη μονάδα Casa Cook στη Ρόδο, Ο Alltours έχει προσθέσει πολλά μικρά νησιά στο πρόγραμμα και ο FTI προσφέρει περισσότερα up-market ξενοδοχεία.

Η Ισπανία, όπως πάντα, βρίσκεται στην κορυφή των προγραμμάτων, με τον Alltours να επεκτείνει τα ξενοδοχεία της μάρκας Allsun, με εκπτώσεις για τα παιδιά. Ο DER Touristik’s ITS και ο Jahn Reisen έχουν επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό τους στη Μαγιόρκα, ο Schauinsland-Reisen προσφέρει ανακαινισμένο ξενοδοχεία σε αποκλειστική βάση, ο FTI έχει επεκτείνει το πρόγραμμα ξενοδοχείων του κατά 20%, ενώ για τα Κανάρια Νησιά έχει την μεγαλύτερη προσφορά στην ιστορία του.

TUI και Thomas Cook, επίσης, έχουν προσθέσει περισσότερα ξενοδοχεία στην Ισπανία. Η TUI περισσότερα Sensimar, νέα ξενοδοχεία Family Life, πολλά ανακαινισμένα Riu, ενώ ο Cook ανακοίνωσε επέκταση της παραγωγικής ικανότητας στη Μαγιόρκα, τα Κανάρια Νησιά και την ηπειρωτική Ισπανία.

Λιγότερα νέα προϊόντα υπάρχουν στην Τουρκία. Ο Öger Tours, που ανήκει στον Όμιλο του Thomas Cook, έχει επεκτείνει το πρόγραμμά του στην Κωνσταντινούπολη, ουσιαστικά όμως η προσφορά βρίσκεται στα εφετινά επίπεδα. Η TUI έχει περισσότερα Sensimar, Best Family, TUI Blu και Robinson, o FTI έχει δύο ξενοδοχεία Labranda στις ακτές του Αιγαίου και ο DER θα ανοίξει ένα νέο πέντε αστέρων Cooee οικογενειακό θέρετρο στο Belek.

Όλοι οι μεγάλοι τουρ οπερέιτορ εχουν αυξήσει τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *