ροή ειδήσεων

Αυξάνει τις πτήσεις προς Ελλάδα η Transavia



Περισσότερες πτήσεις και αυξημένο αριθμό θέσεων προς την Ελλάδα ανακοίνωσε η Transavia... για το θερινό πρόγραμμα πτήσεων του 2016. Έντεκα προορισμοί θα ενισχυθούν με 126.000 επιπλέον θέσεις, με τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων να αυξάνεται από 231.000 που ήταν το 2015 σε 357.000 το 2016. Επιπλέον, ενισχύεται η συχνότητα και ο προγραμματισμός με περισσότερες πτήσεις και ημέρες πτήσεων.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, με τον τρόπο αυτό η Transavia θέλει να ανταποκριθεί στη ζήτηση που υπάρχει στην αγορά για περισσότερες επιλογές και ευελιξία, τόσο για τους επιβάτες όσο και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Για τις πτήσεις προς την Ελλάδα, θα υπάρχει πλέον βελτιωμένη πρόσβαση για τα ιδιαίτερα δημοφιλή νησιά της Κω, Σαντορίνης, Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κρήτης (Χανιά και Ηράκλειο), Λευκάδας, Μυκόνου, Μυτιλήνης, Σάμου και της Ρόδου από το Άμστερνταμ. Επίσης, περισσότερες θέσεις για την Κω, τη Ρόδο και το Ηράκλειο από το Αϊντχόβεν.

Η Transavia θα πετά προς και από τους προορισμούς αυτούς με τιμές που ξεκινούν από 59 ευρώ (για εισιτήριο απλής μετάβασης βάσει διαθεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων κρατήσεων) με τακτικές πτήσεις που θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο και καθ 'όλη τη θερινή περίοδο του 2016.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *