ροή ειδήσεων

«ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»: Ο Χρ. Παπακαλιάτης στην Εδική Προβολή στις 21 Δεκεμβρίου

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Παπακαλιάτη στη Ρόδο και στο Pallas 5 Cinemas Center...
 για την προβολή της ταινίας του «Ένας άλλος κόσμος», θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε εκ μέρους του ίδιου για τα παρακάτω.

Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει συζήτηση, όπου ο κ. Παπακαλιάτης θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού αναφορικά με την ταινία.

Δυστυχώς λόγω περιορισμένου χρόνου, ο κ. Παπακαλιάτης δεν θα μπορέσει να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, αλλά κι ούτε να απάντησει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων πριν ή μετά την προβολή της ταινίας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Με εκτίμηση,

Pallas 5 Cinemas Center


ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Μία σύγχρονη ερωτική τριλογία σε μία Ελλάδα που αλλάζει.



“Ένας άλλος κόσμος” έρχεται… μέσα από το φακό, τη γραφή και τη ματιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ένα καστ σημαντικών ηθοποιών από Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία δίνει φως στους ήρωες και τις ιστορίες τους. Ανάμεσά τους, ο Τζέι Κέι Σίμονς, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου, αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Whiplash» («Χωρίς μέτρο»).

Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία ξεδιπλώνεται στην Ελλάδα του σήμερα. Τρεις ιστορίες που ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες. Τρεις ιστορίες που φέρνουν κοντά δύο διαφορετικούς κόσμους, σε μια Ελλάδα που αλλάζει. Διαφορετικές οπτικές, από διαφορετικές γενιές, πάνω σε θέματα όπως το μεταναστευτικό, το εργασιακό αλλά και τη δεύτερη ευκαιρία που οι ήρωες επιζητούν, με όχημα τον έρωτα. Τρεις γενιές Ελλήνων που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα και ξεφεύγουν μέσα από έναν δυνατό έρωτα. Τρεις γενιές ξένων πολιτών που βρίσκονται στη χώρα μας και ερωτεύονται Έλληνες στη δυσκολότερη περίοδο. Κάθε ιστορία έχει τον τίτλο της. Κάθε ιστορία έχει τη δική της ματιά, το δικό της δίλλημα και τη δική της ανατροπή έως ότου ενωθούν σε μια ενιαία πλοκή. Μύθοι και πραγματικότητα χτίζονται και γκρεμίζονται πότε γλυκά, πότε βίαια. “Ένας άλλος κόσμος” Μία σύγχρονη ερωτική τριλογία σε μία Ελλάδα που αλλάζει.
Σκηνοθεσία:
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ
Ηθοποιοί:
Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Αντρέα Οσβάρτ, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Τζέι Κέι Σίμονς, Ταουφίκ Μπαρχόμ, Νίκη Βακάλη



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *