ροή ειδήσεων

50 χρόνια Electra Hotels & Resorts


H σημαντική επέτειος βρίσκει την αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρόδο...
σε φάση ανανέωσης και επέκτασης με ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα που ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς για την άνοιξη του 2016.


Μια ιδιαίτερη χρονιά-ορόσημο είναι το 2015 για τον όμιλο Electra Hotels & Resorts, καθώς φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια της διαδρομής του στον τομέα της φιλοξενίας. Γεγονός που προσφέρει την αφορμή για ένα ταξίδι στο χρόνο με φόντο την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο, όπου βρίσκονται τα «Εlectra Palace Athens», «Electra Athens», «Electra Palace Thessaloniki» και «Electra Palace Rhodes», για ανανέωση με βάση τα δεδομένα της εποχής αλλά και για νέα ξεκινήματα.




«Στη διάρκεια των πενήντα αυτών χρόνων αφοσίωσης και προσφοράς στον ελληνικό τουρισμό, είχαμε πάντοτε ως κύριο μέλημά μας να προσφέρουμε στους επισκέπτες μαςεμπειρίες αγνής ελληνικής φιλοξενίας, συνδυασμένης πάντοτε με τις υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες που υπάρχουν σε όλα τα ξενοδοχεία των Electra Hotels & Resorts», λέει στο «α» o marketing director του ομίλου, κ. Γιάννης Τσάκαλος.




Το εντυπωσιακό lobby του «Εlectra Palace Athens» στην Πλάκα

«Προσαρμόζουμε τη στρατηγική μας στα νέα δεδομένα όπως αυτά προκύπτουν, κρατώντας τις βασικές αξίες και το όραμά μας. Φροντίζουμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες του πελάτη και να προσθέτουμε αξία κάθε μέρα σε αυτό που κάνουμε. Παράλληλα,ανανεώνουμε την εικόνα μας μέσα από ένα ολοκληρωμένο rebranding και συμμετέχουμε ενεργά στη ψηφιακή επανάσταση, εφαρμόζοντας τη δική μας ψηφιακή στρατηγική και επικοινωνία ( social media, website, mobile site, affiliate marketing, application κλπ. ). Δίνουμε επίσης μεγάλη σημασία στη γαστρονομία, μιας και θεωρούμε ότι συμπληρώνει την εξαιρετική εμπειρία που θέλουμε να έχει ο ταξιδιώτης που μας επιλέγει».

Θέα στην πλατεία και στον Θερμαϊκό από το roof garden του «Electra Palace Thessaloniki»



Μοιραζόμαστε μαζί του την πρόσφατη εμπειρία μας στο «Electra Palace Thessaloniki». Επισημαίνουμε την προνομιακή τοποθεσία στην καρδιά της πλατείας Αριστοτέλους, κάτι που ούτως ή άλλως αποτελεί κανόνα για όλα τα Electra, τη διαχρονική αύρα νεοκλασικής πολυτέλειας που χαρακτηρίζει τους ατμοσφαιρικούς χώρους και τα δωμάτια, την ανανέωση στο roof garden που συγκαταλέγεται δικαίως στα προνομιακότερα μπαλκόνια όλης της Θεσσαλονίκης αλλά και την πολύ ευχάριστη έκπληξη που βιώσαμε επισκεπτόμενοι το ολοκαίνουργιο και πλήρως εξοπλισμένο spa, το οποίο λειτουργεί σε συνεργασία με την Aegeo Spa, με θαυμάσια αποτελέσματα.




«Στα σχέδια μας είναι πάντα να κρατάμε φρέσκια την εικόνα μας», σχολιάζει επ'αυτού ο κος Τσάκαλος. «Για το λόγο αυτό ανακαινίζουμε τα ξενοδοχεία μας σταδιακά, προσθέτουμε νέους χώρους και υπηρεσίες συνεχώς, όπως για παράδειγμα το νέο πρόγραμμα ( Loyalty ) για τους πιστούς πελάτες μας που θα ενεργοποιήσουμε σύντομα. Όσο για την τοποθεσία τους, αυτή συγκαταλέγεται στα δυνατά σημεία όλων των ξενοδοχείων του ομίλου μας, δίνοντας τη δυνατότητα να βρίσκεται κανείς στην καρδιά της κάθε πόλης και να μπορεί να νιώσει τους ρυθμούς της».



Acropolis view από τα πολυτελή δωμάτια του «Εlectra Palace Athens»



Πώς βλέπει ο ίδιος την επισκεψιμότητα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ως city break προορισμών; «Η Αθήνα τα τελευταία χρόνια παρ’ όλη την κακή δημοσιότητα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και όλα δείχνουν ότι θα συνεχισθεί με την προϋπόθεση να υπάρχει ηρεμία, ενώ η Θεσσαλονίκη αγωνίζεται να ανακάμψει από την πίεση που δέχτηκε τα τελευταία χρόνια, προσελκύοντας νέες αγορές. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν και στις δύο πόλεις, προσπάθειες από όλους γίνονται και νομίζω ότι μόνο καλύτερα αποτελέσματα μπορούμε να περιμένουμε».




Στον απόηχο αυτής της επετειακής χρονιάς, ένα νέο μέλος έρχεται στην οδό Μητροπόλεως, στο κέντρο της Αθήνας. «Το νέο ξενοδοχείο του ομίλου Electra Hotels and Resorts υπολογίζουμε ότι θα είναι έτοιμο τον Μάιο του 2016, θα είναι πέντε αστέρων με δυναμικότητα 220 δωματίων, συνεδριακούς χώρους, εστιατόρια και μπαρ, χώρο ευεξίας, εσωτερική και εξωτερική πισίνα και Roof Garden. Ως το νέο παιδί του ομίλου έρχεται με φρέσκια ματιά, σε ένα περιβάλλον καινούργιο και έχει στόχο να ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες του μοντέρνου ταξιδιώτη».




Βαλσάμης Δουκάκης
vdoukakis@athinorama.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *