ροή ειδήσεων

Στο Γεννάδι "χτύπησαν" τα κλεφτρόνια και πήραν κοσμήματα από 66χρονο

Μπόλικοι και πάλι οι αλλοδαποί που ήλθαν στην περιοχή μας...


Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στο Γεννάδι

Στις 15-12-2015 το βράδυ καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Γενναδίου ότι πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας άγνωστος δράστης αφού παραβίασε μπαλκονόπορτα υπνοδωματίου, (πρόκειται για μία κατοικία 66χρονου ημεδαπού), μπήκε μέσα και αφαίρεσε κοσμήματα και τιμαλφή, συνολικής αξίας 15 χιλιάδων ευρώ. Διενεργείται έρευνα για τπον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη ή των δραστών


Σύλληψη 7 παράτυπων μεταναστών

Στις 15-12-2015 το πρωί συνελήφθησαν στην Ιαλυσό της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού 6 υπήκοοι Ιράκ (5 άνδρες και 1 γυναίκα που συνόδευαν 5 παιδιά) και ένας άνδρας υπήκοος Αφγανιστάν για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.


Σύλληψη 6 παράτυπων μεταναστών στη Μεγίστη

Στις 15-12-2015 το πρωί συνελήφθησαν στη Μεγίστη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης 6 υπήκοοι Συρίας (4 άνδρες και 2 γυναίκες που συνόδευαν 1 παιδί) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.


Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Σύμη

Στις 15-12-2015 το βράδυ συνελήφθη στη Σύμη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.


Σύλληψη 20 παράτυπων μεταναστών στην Κω

Στις 15-12-2015 το απόγευμα συνελήφθησαν στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω -13- άνδρες υπήκοοι Αλγερίας και -7- άνδρες υπήκοοι Μαρόκο, για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *