ροή ειδήσεων

Aπολύθηκαν επειδή δε δέχθηκαν να πληρωθούν σε είδος το δώρο Χριστουγέννων


Μια σοβαρή καταγγελία έγινε στο Ράδιο Λασίθι και αφορά μια εργαζόμενη.... από την περιοχή της Ιεράπετρας και άλλα 2 ή 3 άτομα τα οποία εργάζονται σε σούπερ μάρκετ του Αγίου Νικολάου. Όπως ανέφερε, ο εργοδότης της εν λόγω επιχείρησης αρνήθηκε να καταβάλει ως όφειλε το δώρο Χριστουγέννων στους εργαζόμενους προτείνοντάς τους να πληρωθούν το μισό ποσό σε είδος από τα προϊόντα της επιχείρησης. Όπως είπε αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό με την κοπέλα να τους φέρνει συνεχώς πράγματα απ” το σούπερ μάρκετ αφού δεν είχε τι να τα κάνει.


Αυτή τη φορά η ίδια , όπως και άλλοι δύο οι τρεις εργαζόμενοι αρνήθηκαν την πρόταση ζητώντας τα χρήματά που ο νόμος ορίζει ότι πρέπει να πληρωθούν με αποτέλεσμα την απόλυση όλων.


Η συγκεκριμένη εργαζόμενη κατέφυγε στον Επόπτη Εργασίας προκειμένου να δικαιωθεί και το ίδιο θα κάνουν σήμερα ή τις επόμενες μέρες και οι υπόλοιποι απολυμένοι εργαζόμενοι.


Στο Ράδιο Λασίθι μίλησε για το θέμα και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Πεπόνης, ο οποίος είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής σε είδος, και πως καλό είναι τέτοιες περιπτώσεις να καταγγέλονται έγκαιρα.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *