ροή ειδήσεων

Φακελωμένος στην Αστυνομία ήταν ο Αλεξης Τσιπρας !!!

Εντολή από Άνωθεν να Καταστραφούν Άρον Άρον όλα τα Στοιχεία που Εμπλέκουν Συριζα – Πρωθυπουργό !!! ...

Αρον Αρον Καταστρεφουν τους Φακελους στην ΓΑΔΑ-ΕΥΠ!
<<Αρχεια που ειχαν αποθηκευμενα και αφορουν Στελέχη του Συριζα με επαφες Αναρχικων,Αντιεξουσιαστων,Τρομοκρατων!>>

Ολα ξεκινησαν με τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση ,ότι πολιτικά στελέχη του Συριζα ειναι διασυνδεδεμένα με την τρομοκρατία και απείλησαν την ζωή του. (Η υποθεση εχει παει στην δικαιοσύνη αλλα αν τη δειτε στην αιθουσα τον δικαστηριων γραφτε μου!)
Συγκεκριμενα η Φακελοι που δόθηκε εντολή απο άνωθεν να καταστραφουν, αφορούν στελέχη του Συριζα, αλλα και του ιδιου Αλεξη Τσιπρα, απο την περιοδο του 1990 μεχρι και τωρα!

Οσο και να μας φαίνεται περιεργο, ο σημερινος ελληνας Πρωθυπουργός φαίνεται να ειναι φακελομενος απο την Αστυνομια απο την περιοδο των φοιτητικων του χρονων, μαλιστα φερεται να εχει επαφες με των Αντιεξουσιαστικο χωρο, και ως φοιτητής να συμμετέχει στην ίδρυση της παράταξης «Εγκέλαδος» και της ΑΡΕΝ<< Αριστερή Ενότητα>> δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2007 και αποτελεί δικτύωση αυτόνομων αριστερών σχημάτων με πολιτική και συνδικαλιστική δράση εντός και εκτός των Πανεπιστημίων,Πολιτικά είχε αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ!

Τον Αλεξη Τσιπρα εχουν φακελωμένο και οι ιταλικες αρχες, με το αρχειο αυτο να το ανακαλυπτουν δημοσιογραφοι της Daily Mail, οπου δημοσιευσαν Φωτογραφίες του 26χρονου τότε Αλέξη Τσίπρα (2001) σε πλοίο με διαδηλωτές να συμμετείχε σε συγκρούσεις με την ιταλική αστυνομία κατά της Συνόδου των G8! Το 2014 σε μια ακρως περιεργη συναντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους συνδικαλιστές της ΕΥΠ τον ενημέρωσαν για τα δηθεν «σοβαά εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και το πλαίσιο των διεκδικήσεών τους,<< και οχι για τα στοιχεια-φακελους που εχουν στην κατοχή τους, που εμπλεκουν αμεσα Συριζα και τον ιδιο σε μη νομιμες δραστηριοτητες!

Για τον άνθρωπο που έφερε στην χώρα του το 3ο Μνημονιο και εξαπατησε τον Ελληνικο Λαο με το Δημοψήφισμα,οπου μεσα σε μια βραδια η Νικη του Οχι εγινε-Ναι! Υπαρχει ενα αποκαλυπτικο Βιντεο εδω:





Να εκαναν Πολεμο και Ανταρτικο Πολεων εναντια στους Σαμαροβενιζελους και στα Μνημονια, ας πουμε οκ! Αλλα το να ερθουν στην εξουσια σαν Ελευθερωτες της Χωρας μας απο τα Μνημονια, και να μας επιβαλλουν 3ο Μνημονιο με ΤΑΝΚΣ << παρα τη θεληση μας>> με την προφαση οτι εκβιαστηκαν, εκβιαζοντας εμας! Αυτη ειναι που τους χρειαζεται ενα καλο Ανταρτικο Πολεων ΤΩΡΑ!!!





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/12/15 22:47

    Αν καταστραφει του τσιπρα πρεπει να πραξουν το ιδιο και για ολους τους τρομοκρατες εγκλειστους και μη.Δυο χρονια εφαρμοζα την οπτικη αναγνωριση των αριστερων με μεγαλο αριθμο θετικων αποτελεσματων.Ημεθοδος μου οσο κι αν προσπαθησα ηταν αδυνατο να κατανοηθει απο τους ανωτερους μου.Ηταν εκ φυσεως χαρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *