ροή ειδήσεων

Η εφαρμογή που σας βοηθάει να βρείτε χώρο στο κινητό σας εύκολα και γρήγορα


Θα έχει τύχει και σ’εσάς να γεμίζει η μνήμη του κινητού πολύ γρήγορα,...
με αποτέλεσμα να πρέπει να σβήσετε παλιές αποθηκευμένες φωτογραφίες, εφαρμογές αχρείαστες και πολύτιμα βίντεο...

Ενδεχομένως τα περισσότερα που έχετε αποθηκευμένα να μην σας χρειάζονται η αλήθεια είναι, αλλά η διαδικασία για να ελευθερώσετε χώρο είναι κάπως κουραστική.

Γι’αυτό λοιπόν η Google λανσάρει μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται «Free Space«, με σκοπό να σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια και το χάσιμο χρόνου. Στην ουσία, η εφαρμογή θα επιτρέπει στους χρήστες να σβήσουν με ασφάλεια φωτογραφίες που είναι και ο λόγος που γεμίζει γρήγορα η μνήμα του κινητού.

Φυσικά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για διαγραφή φωτογραφιών κατά λάθος, αφού το Free Space θα σβήνει μόνο εκείνες που έχουν γίνει αντίγραφα. Άλλωστε ένας παραπάνω λόγος για να νιώσετε ασφαλείς, είναι ότι η εφαρμογή θα ζητάει πάντα επιβεβαίωση της κάθε επιλογής σας.

Η Google έκανε την εξής δήλωση: «Είστε κολλημένοι συνεχώς διαγράφοντας εφαρμογές, μουσική και φωτογραφίες, απλά για να βρείτε χώρο για μία ακόμη φωτογραφία ή ένα βίντεο. Με τη νέα εφαρμογή είναι εύκολο πλέον να απελευθερώσετε χώρο στο τηλέφωνο σας, οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί«.

Τέλος, διαθέσιμη θα είναι μόνο για Android συσκευές επομένως οι χρήστες του iOs θα πρέπει να συνεχίσουν να διαγράφουν χειροκίνητα.

πηγή: techsocial.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *