ροή ειδήσεων

Η πρώην σύζυγος του Μπογδάνου πανηγυρίζει για το σύμφωνο συμβίωσης... δίνοντας "καυτό" φιλί σε γυναίκα! (φωτογραφία)


Δεν έχει τέλος η ξεφτίλα που ζούμε!...


Το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών είναι πλέον γεγονός και στην Ελλάδα χάριν 194 "προοδευτικούληδων" πολιτικάντηδων.

Το ελεεινό Κοινοβούλιο λοιπόν ψήφισε υπέρ και η Τζίνα Μοσχολιού το γιόρτασε!

Η πρώην σύζυγος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου... δημοσιογράφος, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια... ιδιαίτερη φωτογραφία.

Η Τζίνα Μοσχολιού φιλάει στο στόμα μια γυναίκα και γράφει στη λεζάντα: «Το περάσαμε το σύμφωνο».







Δυστυχώς για την πατρίδα μας, η κατρακύλα και η κατάντια δεν έχουν τελειωμό!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/12/15 18:53

    Αν ανατρέξει κανείς (αναχρονιστικούλης ή προοδευτικούλης) την παγκόσμια Ιστορία και τα γεγονότα της κάθε εποχής πως διαμορφώθηκε η κοινή γνώμη για παρόμοια συμβάντα και τι έχουν γραφεί και από τις δύο πλευρές (σουφραζέτες, δικαιώματα αφροαμερικάνων, κατάργηση δουλείας, θρησκευτική ελευθερία, αποτέφρωση νεκρών κτλ) θα παρατηρήσει «ακραίες» απόψεις από συντηρητικούς, φιλελεύθερους, σκοταδιστές, ηθικολόγους, θεομπαίχτες και αναχρονιστικούς. Σε λίγες ημέρες φυσικά το όλο θέμα θα έχει ξεχαστεί και όλοι αυτοί που μέχρι τώρα έσταζαν φαρμάκι θα το καταπιούν και η ζωή θα συνεχιστεί, γιατί τίποτα δεν μένει στάσιμο, καμία δοξασία ή πιστεύω δεν μένει αμετάβλητο στο διηνεκές καθώς είναι νόμος της φύσης, «Τα πάντα ρει και ουδέν μένει» του Ηράκλειτου. Οσοι λοιπόν κραυγάζουν και αλαλάζουν διαρρηγνύοντες τα ιμάτιά τους για την κατρακύλα των θεσμών και των ηθών, ας κάνουν την αυτοκριτική τους (που τόσο μας λείπει τα τελευταία ειδικά χρόνια) για το πώς καταντήσαμε το κράτος αυτό με την συμμετοχή, την ανοχή ή την αδιαφορία μας. Δεν είδα κανέναν να γράψει για το Χρηματιστήριο, τα Ολυμπιακά έργα, τα εξοπλιστικά, τις μίζες της Ζίμενς, το Βατοπέδι και τα τόσα άλλα σκάνδαλα που μας έφεραν εδώ, ούτε φυσικά το ότι επί 40 χρόνια εξακολουθούν οι «ηθικολόγοι» να ψηφίζουν (το 80% των Ελλήνων) ΝΔ & ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψαν την χώρα. Τώρα θα μου πεις, αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ηθική και την «κατρακύλα» αρθρογράφε μου αλλά με την μάσα!!!!! Και ότι αν δεις τα ποσοστά σήμερα των κομμάτων αυτών θα δεις ότι έχουν συρρικνωθεί όλα μαζί στο 20% (???) ίσως, αλλά οι αρουραίοι από τα κόμματα αυτά έχουν παρεισδύσει σε κόμματα εξουσίας, οπότε το «ηθικό» δίδαγμα της κατρακύλας παραμένει το ίδιο, αφού ψηφίζουμε τα ίδια διεφθαρμένα πρόσωπα ( το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού του Μένανδρου) και όχι αντικείμενα ή θεσμούς για να μας κυβερνάνε σαν πιστοί στις απόψεις και «ηθικές αξίες» μας που επικαλείσαι!!!!! Η Κατρακύλα αλήθεια και η κατάντια δεν έχει τελειωμό ……….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *