ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ανήλικοι σε σπείρα διαρρηκτών με πλούσια λεία


O πατέρας του 17χρονου κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας...


Οι νεαροί Έλληνες δράστες ηλικίας 16, 17, 19 και 19 χρόνων εκμεταλλεύονταν την απουσία των ιδιοκτητών και παραβίαζαν τα καταστήματα, από το εσωτερικό των οποίων άρπαζαν κυρίως μετρητά

Δυο πιτσιρικάδες και δυο λίγο μεγαλύτεροι απάρτιζαν την σπείρα που επί ένα μήνα είχε προκαλέσει «πονοκέφαλο» στις διωκτικές αρχές της Ρόδου με τις τουλάχιστον 12 διαρρήξεις καταστημάτων, η πλούσια λεία από τις οποίες κατέληγε στα χέρια ενός 26χρονου.

Οι νεαροί Έλληνες δράστες ηλικίας 16, 17, 19 και 19 χρόνων εκμεταλλεύονταν την απουσία των ιδιοκτητών και παραβίαζαν τα καταστήματα, από το εσωτερικό των οποίων άρπαζαν κυρίως μετρητά, αλλά και αντικείμενα μεγάλης αξίας. Από τις 12 διαρρήξεις που έγιναν στο διάστημα από τις 15 Οκτωβρίου ως τις 17 Νοεμβρίου, υπολογίζεται ότι έκλεψαν χρήματα και είδη αξίας 6.000 ευρώ.

Οι διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν από τους άνδρες της Ασφάλειας που ερευνούν αν η σπείρα των νεαρών έχει διαπράξει και άλλες. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους και σε βάρος των δραστών και του κλεπταποδόχου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ ο πατέρας του 17χρονου κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *