ροή ειδήσεων

Φόβοι για χτύπημα στη χώρα μας από «ενεργούς εκτελεστές»!


ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ... ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ «ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ» - ΤΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ.


Οι συχνές τρομοκρατικές επιθέσεις και τα «τυφλά» χτυπήματα, όπως αυτό που συνέβη στο Σαν Μπερναντίνο των ΗΠΑ, ανησυχούν ιδιαίτερα τις ελληνικές αρχές.


Σε μία αποκαλυπτική έκθεση των αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος Ιώαννη Μάνδαλη και Ευθύμιου Πολίτη καθώς και του νομικού Γιώργου Κ.Μαρή, την οποία αποκαλύπτει ΤΟ ΒΗΜΑ, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, το εξής:

«Ο ενεργός εκτελεστής κινείται και σκοτώνει αδιακρίτως. Σχεδόν ποτέ δεν παίρνει ομήρους. Συνήθως γνωρίζει καλά τον χώρο που έχει επιλέξει και έχει σχεδιάσει λεπτομερώς τον τρόπο δράσης του. Σχεδόν ποτέ δεν υπάρχει σχέδιο διαφυγής. Συχνά δημοσιεύουν τις προθέσεις τους μέσω του Διαδικτύου, ενώ χαρακτηρίζονται από μεγάλο θυμό ή απόγνωση. Τα παραπάνω μας οδηγούν στην εκτίμηση ότι με δεδομένο τις δύσκολες οικονομικοκοινωνικές εξελίξεις για τη χώρα μας, ο θυμός, το προσωπικό και οικονομικό αδιέξοδο και η απόγνωση πολλών συμπολιτών μας, αλλά και η πιθανή παρουσία τρομοκρατών ανάμεσα στα πλήθη των προσφύγων αυξάνουν τις πιθανότητες να οδηγηθούμε στην αντιμετώπιση τέτοιου είδους περιστατικών στο εγγύς μέλλον».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήδη στην Ελλάδα μεγάλα ιδιωτικά σχολεία αρχίζουν να μελετούν τρόπους αντίδρασης σε μία επίθεση «ενεργών εκτελεστών»!

newsbomb.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *