ροή ειδήσεων

Όταν η αστυνομία “έβγαλε τα κάστανα απ΄τη φωτιά”


κι όλα αυτά με 1η φορά "αριστερά"...

Στην Αριστοτέλους γινόταν το αδιαχώρητο. Παρασκευή απόγευμα, η ατμόσφαιρα γιορτινή εν αναμονή του δημάρχου που σήμερα θα «ανάψει» το δένδρο της Πλατείας. Γωνία Τσιμισκή με Αριστοτέλους όμως ο κόσμος παραήταν πολύς για να πιστέψεις ότι περίμεναν το πράσινο για να περάσουν. Μετά ξεχώριζες ανάμεσα στο πλήθος τα άσπρα κράνη των αστυνομικών. Πρέπει να ήταν 6-7, λες δεν μπορεί φονικό θα έχει γίνει.



Η πραγματικότητα ήταν βέβαια σουρεαλιστική όπως αρμόζει σ΄αυτήν την πόλη που δεν παύει να σε εκπλήσσει. Η εν λόγω αστυνομική δύναμη είχε φτάσει επί τόπου μετά από καταγγελία για να συλλάβει τον γνωστό καστανά της γωνίας.



Ο ηλικιωμένος φώναζε πως δεν είναι παράνομος, οι αστυνομικοί έλεγαν πως το καροτσάκι κατάσχεται. Ο ηλικιωμένος ούρλιαζε πως αυτόφωρο δεν πάει και χτυπιόταν ενώ οι αστυνομικοί τραβούσαν το καροτσάκι με τα κάστανα.



Κάστανα σκόρπισαν παντού στο πεζοδρόμιο, ο κόσμος παρακολουθούσε αμήχανος ενώ οι αστυνομικοί φάνηκαν ακόμη πιο αμήχανοι μπροστά στη φασαρία που δεν μπορούσαν να ελέγξουν. Γιατί πώς να σύρουν τον γέρο άνθρωπο μπροστά σε τόσο κόσμο. Εν τω μεταξύ ο γερανός έφτασε και πάρκαρε απέναντι με σκοπό να παραλάβει το καρότσι και τα κάστανα, ενώ και ένα περιπολικό κατέφθασε για να συμπληρώσει το σκηνικό και να παραλάβει τον «εγκληματία».



Και τότε ήταν που ο άνθρωπος λιποθύμησε. Μια γυναίκα προσπαθούσε να του βάλει ένα μπουφάν στο προσκεφάλι ενώ οι αστυνομικοί εξακολουθούσαν να στέκονται αμήχανοι περιμένοντας το ασθενοφόρο που προς τιμήν τους κάλεσαν αμέσως. Θέλετε να μετρήσετε μαζί μου; Επτά Αστυνομικοί με κράνη, δυο περιπολικά με άλλους τέσσερις μέσα και ένας γερανός με άλλους δυο. Και το ασθενοφόρο θα ακολουθούσε.



Όταν στην Ζεύξιδος γινόντουσαν φασαρίες με θύματα, οι ιδιοκτήτες παραπονιόντουσαν πως καλούσαν την αστυνομία και δεν πήγαινε. Τώρα ξαφνικά για έναν καστανά θεώρησαν σωστό να μετακινηθεί ολόκληρο αστυνομικό τμήμα για να τον μαζέψει. Το αν ήταν παράνομος ή όχι στην περίπτωση περνά σε δεύτερη μοίρα. Καθημερινά γίνονται τόσες παρανομίες και δεν καταφτάνει ούτε αστυνομική ρόδα.



Δεν ξέρω αν όλοι αυτοί οι αστυνομικοί έδειξαν στον κόσμο την άριστη λειτουργία της αστυνομίας κατά της παρανομίας. Εγώ πάντως δεν αισθάνθηκα πιο ασφαλής με έναν καστανά λιγότερο στον δρόμο. Μέρες που είναι, αναρωτιέμαι η αφελής αν διαθέτουμε τόσους πολλούς αστυνομικούς ώστε να τους κατευθύνουμε σε τέτοιου είδους στόχους…



parallaximag


Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/12/15 21:16

    Ετσι είναι, όταν πρόκειται για μεγαλοκαρχαρίες κάνουμε πως δεν ακούσαμε ή δεν έχουμε αυτοκίνητα ή δυνάμεις να στείλουμε λόγω λιτότητας..... για τον καστανά όμως κινήθηκε ολόκληρος στρατός ....... μπράβο ρε μέρες που είναι !!!! Τώρα θα κοιμόμαστε "ανήσυχοι"!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/12/15 21:19

    Νομιμότητα αλακάρτ ... αρχίζουμε από χαμηλά ..... θα φτάσουμε "κάποτε" και στα ψηλά ....... το πότε?????? άστο καλύτερα ..... ποτέ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/12/15 21:22

    Δεν ξέρω αν το θυμούνται κάποιοι εδώ στην Ρόδο το ίδιο είχε γίνει πριν 20-25 χρόνια όταν οι ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ αστυνομικοί μας συνέλαβαν για γιαγιά από ένα χωριό γιατί πουλούσε μαντήλια στην παραλία του Ενυδρείου και το δικαστήριο της επέβαλε 5.000 δρχ πρόστιμο!!!!!ΕΥΓΕ ΣΑΣ ΄ετσι να συλλαμβάνετε όλους τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΜΕΡΚΑΜΑΤΙΑΡΗ.Η ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΑΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΟΓΩ ΑΦΡΑΓΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΑΦΟΥ Ο ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ.ΘΕΛΕΤΕ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ?ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ,ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΤΑ 5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΘΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *