ροή ειδήσεων

Στον χώρο της διαχείρισης μικρών ξενοδοχειακών μονάδων η Hoteligent


υποκατάστημα σε Αθήνα και Ρόδο...



Μία νέα εταιρεία με την επωνυμία Hoteligent ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στον χώρο της διαχείρισης μικρών ξενοδοχειακών μονάδων και άλλων καταλυμάτων.

Οπως ανακοίνωσε η εταιρεία, που διαθέτει έδρα και υποκατάστημα σε Αθήνα και Ρόδο αντίστοιχα, έχει ήδη συνάψει τις πρώτες συνεργασίες της, με την ανάληψη της διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων σε δημοφιλείς προορισμούς της χώρας. Αναλυτικά, στο χαρτοφυλάκιό της βρίσκονται τέσσερα ξενοδοχεία στην Αθήνα, στη Ρόδο, στις Σπέτσες και στην ορεινή Αρκαδία. Παράλληλα, υπό τη διαχείριση της Hoteligent έχουν τεθεί προς τουριστική εκμετάλλευση δύο βίλες στη Ρόδο και μία στη Μύκονο. Η εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις για την αύξηση του αριθμού των μονάδων της ενόψει της προσεχούς τουριστικής σεζόν.

Εξάλλου, στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών, ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει για λογαριασμό των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, πέραν του τομέα των πωλήσεων και των κρατήσεων, τη συμμετοχή τους σε εξειδικευμένες τουριστικές εκθέσεις. Επιπλέον, η Hoteligent παρέχει υπηρεσίες όπως η δωρεάν σύνταξη φακέλων επιχειρηματικών σχεδίων για την ένταξή τους σε προγράμματα του Αναπτυξιακού Νόμου ή και του ΕΣΠΑ. Επίσης, αναλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό και την ανακαίνιση ξενοδοχειακών και άλλων τουριστικών συγκροτημάτων με βάση το εγκριθέν επιχειρηματικό σχέδιο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *