ροή ειδήσεων

Ο Γιώργος Στράτος στην Skoda Ξάνθη


Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στη Ρόδο όπου και αργότερα έζησε δέκα περίπου χρόνια...


Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργος Στράτος, προσελήφθη στην Skoda Ξάνθη. Αποτελεί το νέο αντιπρόεδρο της ακριτικής ΠΑΕ, την οποία θα εκπροσωπεί στη Super League.

Ο Γιώργος Στράτος θα προσφέρει από εδώ και στο εξής τις υπηρεσίες του στην Skoda Ξάνθη. Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκό κατέχει πια το ίδιο αξίωμα στην ακριτική ομάδα, την οποία θα εκπροσωπεί στη Super League.


Ο Στράτος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961 και μεγάλωσε στην Καισαριανή. Η καταγωγή του είναι από το Γαρδίκι Τρικάλων και η μάνα του είναι από τη Σμύρνη. Μετά το 2ο δημοτικό σχολείο της "Έλενας Βενιζέλου", αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1980 και από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1985.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στη Ρόδο όπου και αργότερα έζησε δέκα περίπου χρόνια. Ασκεί τη δικηγορία από το 1992. Διατέλεσε μέλος των Δ.Σ. αρκετών ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων, στην περίοδο 2002-2008 ήταν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός (ήταν και αντιπρόεδρός της), μέλος των Δ.Σ. της ΕΠΟ, της ΕΠΑΕ και αργότερα της Super League.

Η ανακοίνωση: "Την θέση του αείμνηστου Βασίλη Κοντοβαζαινίτη, στην Πρώτη Αντιπροεδρία της Εταιρίας μας, όπως και την εκπροσώπηση αυτής στη SUPER LEAGUE, αναλαμβάνει από σήμερα ο κος ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ".

* Επέστρεψε στη βάση της η Ξάνθη μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο AEL FC Arena. Η ομάδα αφήνει πίσω την ήττα (1-0) και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και έκανε την πρώτη προπόνηση για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πλατανιά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν μόνο οι Μανώλης Μπέρτος και Μανώλης Δεμένικος.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *