ροή ειδήσεων

Το Star Wars: «Σπάει ταμεία» και στην Ελλάδα - Ρεκόρ εισιτηρίων σε 4 ημέρες


Το πολυαναμενόμενο «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» σπάει όλα τα εισπρακτικά ρεκόρ σε όλο τον κόσμο και η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να παραμείνει εκτός...




Η ταινία, που στη χώρα μας ξεκίνησε να προβάλεται στις 24 Δεκεμβρίου, έκοψε μέσσα σε τέσσερις ημέρες πάνω από 137.000 εισιτήρια, σπάζοντας ήδη το ρεκόρ για το καλύτερο Σαβατοκύριακο Χριστουγέννων!

Πιο συγκεκριμένα, η έβδομη ταινία του Πολέμου των Αστρων έκοψε 75.316 εισιτήρια σε 77 αίθουσες στην Αθήνα και συνολικά 137.128 εισιτήρια σε 163 αίθουσες σε όλη την Ελλάδα. Στατιστικά, έκοψε περί τα 841 εισιτήρια κατά μέσο όρο ανά αίθουσα.

Σύμφωνα με την εταιρεία διανομής, η ταινία έκανε το δεύτερο καλύτερο άνοιγμα Σαββατοκύριακου για το 2015 και το δεύτερο καλύτερο άνοιγμα ταινίας της Disney των τελευταίων πέντε ετών στην εγχώρια αγορά. αλλά πέτυχε και το καλύτερο άνοιγμα ταινίας Star Wars στην Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι το άλλο μεγάλο μπλοκμπάστερ της σεζόν, η επίσης πολυαναμενόμενη ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας Άλλος Κόσμος», που έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, είχε κόψει 95.343 εισιτήρια σε 158 αίθουσες προβολής.

Σε διεθνές επίπεδο, οι εισπράξεις είναι άκρως εντυπωσιακές, αφού ξεπερνούν το 1 δισ. δολάρια παγκοσμίως. Στις ΗΠΑ μόνο, έχει συγκεντρώσει ήδη περί τα 544,6 εκατ. δολάρια.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *