ροή ειδήσεων

Κολοσσος Ρόδου: Εισιτήρια και… Wi-Fi, εν όψει ΑΕΚ


Σε εξέλιξη βρίσκεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα του Κολοσσού Ρόδου... με την ΑΕΚ, που θα λάβει χώρα στο Βενετόκλειο.

Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη θα υποδεχθούν την «Ένωση» την Τετάρτη (23/12, 16.15), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League, και η γενική είσοδος έχει οριστεί στα δεκαπέντε ευρώ, ενώ κυκλοφορούν και παιδικά εισιτήρια προς πέντε ευρώ. Παράλληλα, από τη «θαλασσί» ΚΑΕ ενημερώνουν πως πλέον στο Βενετόκλειο λειτουργεί και δωρεάν δίκτυο Wi-Fi.

Η ανακοίνωση για το Wi-Fi στο Βενετόκλειο: «Για τους φίλους του Κολοσσού H Hotes, στο Βενετόκλειο γήπεδο λειτουργεί δωρεάν wifi δίκτυο, το οποίο δοκιμάστηκε πιλοτικά στον αγώνα με τον Κόροιβο. Έτσι οι φίλαθλοι έχουν ενημέρωση για τους αγώνες, τα νέα του Κολοσσού και βρίσκονται ακόμη και διαδικτυακά δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα. Η εφαρμογή είναι της δυναμικής εταιρείας CielTech η οποία διαθέτει ειδικεύεται στις διαδικτυακές εφαρμογές, τηλεπικοινωνίες, internet. Χαρείτε το, τόσο στον αγώνα όσο και κάθε ημέρα, στις προπονήσεις στο Βενετόκλειο!».

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ενημερώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Basket League ΣΚΡΑΤΣ με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο Βενετόκλειο γήπεδο (Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 16.15), συνεχίζεται. Οι ημέρες και ώρες που οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το εισιτήριό τους από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, τηλ, 2241022261, info@kolossosbc.gr) είναι οι παρακάτω: Σάββατο 19/12: 11.00-14.00, Δευτέρα 21/12: 10.00-15.00, Τρίτη 22/12: 10.00-15.00, Τετάρτη 23/12 στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 11.00 Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ γενική είσοδος και 5 ευρώ για παιδιά από 5 έως 14 ετών. Υπενθυμίζεται πως για την αγορά του εισιτηρίου για κάθε ενήλικα και παιδί, είναι απαραίτητο το ΑΜΚΑ. Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *