ροή ειδήσεων

ΣΑΛΟΣ: Οι Φινλανδές πληρώνουν 20 ευρώ τους νεαρούς λαθρομετανάστες για να….


Το δημοσίευμα, αν και… προέρχεται από γνωστό tabloid της χώρας, την Inta-Sanomat, φαίνεται ότι έχει ισχυρή δόση αλήθειας, καθώς οι διαδόσεις ότι οι μετανάστες πληρώνονται για να προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες σε Φινλανδές είναι πλέον ένας κοινό μυστικό στο Ελσίνικι.



Η εφημερίδα επικαλείται την Taina Cederström, υπεύθυνη σε ένα κέντρο προσφύγων, η οποία δήλωσε ότι υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις γυναικών οι οποίες εμφανίστηκαν στον σταθμό των τρένων στο Ελσίνκι για να βρουν νεαρούς πρόσφυγες, πληρώνοντας 20 ευρώ για την ερωτική πράξη. Η ίδια δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας δύο υποθέσεων, όμως γνωρίζει και αρκετές ακόμα.


Οι εργαζόμενοι του συγκεκριμένου κέντρου υπδοχής μεταναστών, μπήκαν σε υποψίες σχετικά με την υπόθεση, βλέποντας νεαρούς μετανάστες να έχουν αρκετά χρήματα επάνω τους για να αγοράζουν τσιγάρα ή άλλα αντικείμενα. Τις υποψίες ενίσχυσαν και οι αλλαγές στην συμπεριφορά των νεαρών μεταναστών, οι οποίοι άρχισαν να κάνουν παράξενες ερωτήσεις σχετικά με την ερωτική συμπεριφορά των γυναικών στην Σουηδία.


Η Taina Cederström δήλωσε στην εφημερίδα ότι δεν θυμάται να έχει γίνει κάτι τέτοιο στην Φινλανδία μέχρι σήμερα, δηλαδή γυναίκες στα 40 ή και παραπάνω χρόνια τους, εμφανώς πλούσιες και μορφωμένες να έρχονται στο σταθμό για να εξαγοράσουν αγοραίο έρωτα από νεαρούς. «Προσπαθούμε, λέει η ίδια, να εξηγήσουμε στους νεαρούς του κέντρου υποδοχής πώς θα πρέπει να συμπεριφέρονται στις γυναίκες, καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά στο πολιτισμικό αλλά και ερωτικό υπόβαθρο μεταξύ των δύο κοινοτήτων».


Την Πέμπτη οι Φινλανδικές εφημερίδες έγραψαν για ένα ακόμα σεξουαλικό σκάνδααλο μεταξύ μιας Φινλανδής υπαλλήλου του Ερυθρού Σταυρού με έναν πρόσφυγα που αναζητούσε άσυλο στη χώρα. Η υπεύθυνη του Ερυθρού Σταυρού στην χώρα δήλωσε ότι τέτοιου είδους σχέσεις είναι απαγορευμένες δια ροπάλου, και η υπόθεση θα μείνει σε επίπεδο εσωτερικής διερεύνησης για να μην πάρει τον χαρακτήρα του σκανδάλου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *