ροή ειδήσεων

Ενώ η γρίπη «επελαύνει», οι υπηρεσίες υγείας ζητάνε 50 ευρώ για τη διαγνωστική εξέταση


Την ώρα που ο ιός προσβάλλει - στην πανδημική μορφή του - νέους και άτομα χωρίς υποκείμενα νοσήματα, η τιμή της διαγνωστικής εξέτασης παραμένει σε απλησίαστα επίπεδα για μεγάλη μερίδα του πληθυσμόύ...



Tην ώρα που ο ιός της γρίπης επελαύνει στη χώρα, και μάλιστα στην πανδημική μορφή του Α(Η1Ν1) προσβάλλοντας νέους και άτομα χωρίς υποκείμενα νοσήματα, οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες του συστήματος δημόσιας υγείας ζητούν το ποσό των 50 ευρώ ανά ασθενή προκειμένου να διενεργούν τη μοριακή διάγνωση για τους ιούς της γρίπης.

Αυτό μπορεί να διαπιστωθεί και από τη γραπτή διευκρίνηση που απέστειλε ο διευθυντής του Κέντρου Αναφοράς Γρίπης Β. Ελλάδος, σύμφωνα με την οποία το αντίτιμο για αυτού του είδους την εξέταση είναι 50 ευρώ και πρέπει να κατατίθεται σε τραπεζικό λογαριασμό του ΕΛΚΕ ΑΠΘ.

Διαβάστε παρακάτω το κείμενο της διευκρίνησης

«Σε απάντηση των πολλαπλών ερωτημάτων που υπεβλήθησαν το τελευταίο διήμερο στο Εθνικό Κέντρο Αναφοράς Γρίπης Β. Ελλάδος εξαιτίας του υπ' αριθμόν 2/2016 εγγράφου μας θα θέλαμε να σας διευκρινήσουμε ότι το Εργαστήριο έχει τη δυνατότητα διενέργειας μοριακής διάγνωσης για τους ιούς της γρίπης με την προϋπόθεση ότι για κάθε εξέταση θα καταβάλλεται από τον ενδιαφερόμενο το ποσό των 50 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του ΕΛΚΕ ΑΠΘ.

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής του Κέντρου

Καθ. Ν. Μαλισιόβας»



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *