ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ 6.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΡΟΔΟΥ


ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ΕΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΑΣ



ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΚΥΘΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
Πρόλογος
Η έρευνα στηρίζεται στις ακόλουθες ενδείξεις όπως επίσης σε μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, σημαντική θεωρείτε η μαρτυρία αρχαιολόγου της 4ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, που δεν
είναι πλέον κοντά μας, ο οποίος ήταν παρόν στις ανασκαφές που σταμάτησαν κακήν κακώς με εντολές άνωθεν, προφανώς για ευνόητους λόγους,,,,; επίσης σε μαρτυρίες συνταξιοδοτημένων πλέον εργατών της 4ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων που πατούσαν όπως λένε στους σορούς χιλιάδων κρανίων για να εργαστούν στις ανασκαφές της εν λόγο αρχαιολογικής θέσης, ταυτόχρονα κάτοικοι πέριξ της σκαπάνης αντίκρισαν όσοι πρόλαβαν βέβαια το φρικτό θέαμα που έκρυβε το μοναστηράκι της γειτονιάς τους.


Ξεκινώντας την θεματολογία της παρούσης έρευνας πρέπει να διευκρινίσουμε στους αναγνώστες πως δεν διακατεχόμαστε από κανένα είδος έχθρας η να θέλουμε εσκεμμένα 'ρθούμε σε αντιπαλότητα με κανέναν κάτοικο αυτού του νησιού, το μόνο που μας νοιάζει είναι η ιστορική αλήθεια που αποκαλύπτεται μόνο μέσα από από την έρευνα,για τις βιαιοπραγίες και εξοντώσεις που υπέστη ο λαός μας 1651 χρόνια, υπό τους δολοφόνους της νέας Ρώμης, τους Σαρακηνούς Άραβες,τους σταυροφόρους του αγίου Ιωάννη, ,τους Σελτσούκους Τούρκους,Ιταλούς και Γερμανούς.



Πάνε τρία χρόνια από την Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012 που πρώτο ασχοληθήκαμε με το θέμα, κάποιοι νόμιζαν πως ρίχναμε φωτοβολίδες εντυπωσιασμού όταν γράφαμε ότι κάτι πολύ σοβαρό κρύβει στο υπέδαφος ο ναός του αγίου Σπυρίδωνα όπως επίσης του παραπλεύρως οθωμανικού τζαμιού στην παλιά πόλη της Ρόδου, τι είναι όλα αυτά τα κυανόκρανα οι σπόνδυλοι τα τεράστια μονοκόμματα λευκά μάρμαρα που θυμίζουν έντονα, απομεινάρια ενός γκρεμισμένου Ελληνικού ναού: η αρχαιολογική υπηρεσία Ρόδου πρέπει να δώσει σε πολλά θέματα απατήσεις, διότι μπορεί να κατηγορηθεί ως αποσιώπηση ιστορικών δεδομένων στο εγγυές μέλλον!!


Η αποκάλυψη, μαρτυρίες, δεδομένα.

Η γνωστοποίηση του ύποπτου της ανασκαφής στο μοναστήρι του αγιου Σπυρίδωνα 13ος αιώνας,  συνέβη μετά από ενημέρωση που είχαμε μέσο ηλεκτρονικού μηνύματος από αρχαιολάτρη κάτοικο παλιάς πόλης γνωστός με το ιδιώνυμο Έχετλος.

Συγκεντρώνοντας μαρτυρίες από περισσότερα >

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/1/16 20:40

    Πρός ενημέρωση.
    Δεν υπάρχει πλέον 4η και ΚΒ Εφορία.
    Εφορία αρχαιοτήτων Δωδ/νήσου λέγεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/1/16 23:59

    Ναμαστε σοβαροι με την ιστορια. Μη μας φταίνε οι ξένοι μετά.Πού θα βρω ιστορικά στοιχεία για τον ιερέα Κόρεσο ,εκτός από τη μυθολογία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/1/16 09:47

      Δεν είναι το μυθολογικό πρόσωπο που επικαλούντε οι συνωμοτες !!είναι άλλος Κορεσός υπαρχη ΒΙΒΛΙΟ και είναι ιστορικό προσωπο!!Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ και καταστρεφει ότι θέλει ,,πηγες 4 υπαρχουν ψαξε,,,,

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *