ροή ειδήσεων

Προσοχή: Έρχονται βροχές και σκόνη από την Αφρική


Ανοιξιάτικο αναμένεται σήμερα, Κυριακή (10/01/2016) ημέρα διεξαγωγής του δεύτερου γύρου των εκλογών της ΝΔ... για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος, το σκηνικό του καιρού.


Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προβλέπονται βροχές κυρίως στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι νότιοι στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα δυτικά.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως τις απογευματινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Πιθανότητα ασθενών βροχών στα ανατολικά τις απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη. Από το απόγευμα και από τα δυτικά σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα στο ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μεγίστη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια από νότιες διευθύνσεις 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα
Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες το βράδυ. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Τη Δευτέρα (11/01/2016) στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές μικρής διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός γενικά αίθριος. Τις πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

newsbomb.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *