ροή ειδήσεων

Αυτόν τον τροχονόμο τον χειροκροτά όλη η Ελλάδα - Δείτε γιατί! (ΦΩΤΟ)


Αυτός ο τροχονόμος χειροκροτήθηκε σε όλη την Λάρισα, αλλά του αξίζει το χειροκρότημα όλης της Ελλάδας...

Ο εν λόγω τροχονόμος βρισκόταν σε περιπολία με συνάδελφό του στους δρόμους της θεσσαλικής πόλης και όπου χρειαζόταν έκοβαν κλήσεις σε παρανομούντες οδηγούς, κυρίως σε οχήματα που ήταν αντικανονικά σταθμευμένα.

Κατά τη διάρκεια του περίπολού τους εντοπίζουν ένα όχημα το οποίο ήταν παρανόμως σταθμευμένο και μάλιστα σε θέση αναπήρων. Τότε, ο τροχονόμος φανερά εκνευρισμένος έβγαλε γρήγορα το μπλοκάκι του κι άρχισε να γράφει την κλήση.

Τοτε, όπως αναφερει και το kosmoslarissa.gr, ο συνάδελφός του τον σταματά λέγοντάς του: «Μισό λεπτό ρε......, της γυναίκας σου δεν είναι αυτό το αμάξι;»

Τότε ο αδέκαστος τροχονόμος με αφοπλιστική ειλικρίνια του απαντά: «Ναι και το έχει ξανακάνει...», ολοκληρώνοντας την κλήση και τοποθετώντας την στο παρμπρίζ της συζύγου του.

Ως ήταν αναμενόμενο η υπόθεση αυτή ήδη κάνει το γύρο του Facebook με χιλιάδες χρήστες να απευθύνουν έκκληση στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας να τιμήσει τον εξαιρετικό αυτό άνθρωπο και αστυνομικό, πιστό στην υπηρεσία του πολίτη, χωρίς διακρίσεις.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *