ροή ειδήσεων

Γονείς ψάχνουν να βρουν στοιχεία και μάρτυρες για τον άδικο χαμό του παιδιού τους σε τροχαίο δυστύχημα στη Ρόδο

Έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για ένα τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε πριν από ενάμιση χρόνο στα Κολύμπια απευθύνει η οικογένεια του 45χρονου Κωνσταντίνου Αργυράκη, ο οποίος, σ΄ εκείνο το μοιραίο δυστύχημα είχε χάσει τη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα στην έκκλησή τους αναφέρονται τα εξής:


Στις 22 Ιουλίου το 2014 ημέρα Τρίτη στο νησί της Ρόδου και στην Λεωφόρο Ρόδου-Λίνδου μετά την περιοχή Κολύμπια (στη διασταύρωση προς την Παναγιά Τσαμπίκα την ψηλή ή Κυρά) έγινε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα περίπου στις 18:55. Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 45χρονος Κωνσταντίνος Αργυράκης εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και στη συνέχεια να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης όπου νοσηλεύθηκε 13 μήνες.

Το τραύμα ήταν σοβαρό και παρ' όλες τις προσπάθειες αλλά και τις 5 χειρουργικές επεμβάσεις δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή κι έτσι το πρωινό της 15ης Αυγούστου 2015 κατέληξε. Οι γονείς μέρα νύχτα ήταν δίπλα του από την πρώτη στιγμή μέχρι και την τελευταία.



Έτσι, λοιπόν, μετά από τόσο καιρό αφού απουσίαζαν από το νησί της Ρόδου ζητούν εξηγήσεις και παρακαλούν θερμά όσους βρέθηκαν εκείνη την στιγμή που έγινε το ατύχημα, Έλληνες, τουρίστες ή αλλοδαπούς και είδαν κάτι το οποίο τους κίνησε την περιέργεια, να μιλήσουν και να επικοινωνήσουν στο 0030 698-70-84-446 ή 0030 22440 22996‬‬. Υπάρχουν οι υποψίες πως κάποιος οδηγός του διέκοψε την πορεία καθώς έβγαινε στην Εθνική οδό από την παλαιά οδό, ακριβώς απέναντι από τον δρόμο που οδηγεί στην εκκλησία της Παναγιάς Τσαμπίκας. Με ευγνωμοσύνη, οικογένεια Αργυράκη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *