ροή ειδήσεων

Παρεξήγηση ο διορισμός της ξαδέρφης του Τσίπρα, λέει το Μαξίμου...


Στην αντεπίθεση περνά η κυβέρνηση μετά τις καταγγελίες ότι ο ξάδερφος του πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας, διόρισε τη γυναίκα του στο Δημόσιο...



Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το liberal.gr, ο Αλέξης Τσίπρας, εκτός από τον ξάδερφό του Γιώργο Τσίπρα, διόρισε στο Δημόσιο και την (εξ αγχιστείας) ξαδέρφη του, κυρία Αθανασία Ψαρουδάκη.

Πρόκειται για τη σύζυγο του κ. Γιώργου Τσίπρα, η οποία προσελήφθη με σύμβαση μετακλητής υπαλλήλου στο γραφείο του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη!

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τσίπρας, ο σύζυγός της και ξάδερφος του πρωθυπουργού, έχει διοριστεί γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών.

Το ζήτημα ανέδειξαν το Ποτάμι και η ΝΔ, με την κυβέρνηση να επιλέγει να απαντήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης -δίχως πάντως να διαψεύδει το διορισμό- ως εξής: «Νέο ρεκόρ θράσους από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία φτάνει στο σημείο να κατηγορεί τον πρωθυπουργό της χώρας για δήθεν διορισμό συγγενικού του προσώπου στο Δημόσιο. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να προσάψουμε την ίδια κατηγορία στον κ. Μητσοτάκη. Πολύ απλά, διότι, έχοντας εκθρέψει επί δεκαετίες το πελατειακό κράτος, η οικογένεια Μητσοτάκη είναι το Δημόσιο».

Κυβερνητικές πηγές εξηγούσαν, μάλιστα, ότι δεν πρόκειται για διορισμό, γιατί είναι μετακλητή υπάλληλος και η θητεία της στο υπουργείο Υποδομών ολοκληρώνεται ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση της θητείας του υπουργού.







Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *