ροή ειδήσεων

Εισιτήρια με προτεραιότητα στον Κολοσσό Ρόδου


Το… αδιαχώρητο αναμένεται να επικρατήσει στο Βενετόκλειο στον εντός έδρας αγώνα του Κολοσσού Ρόδου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.


Μετά το sold out στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό οι νησιώτες πήραν… μέτρα, ανακοινώνοντας πως η προπώληση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρησή τους με τους «πρασίνους» που θα διεξαχθεί το Φεβρουάριο για τη 17η αγωνιστική της Basket League θα γίνει αποκλειστικά από τα γραφεία της ΚΑΕ στην πλατεία Βρούχου και προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας κι όσοι κλείσουν θέση για το ματς με τον Απόλλωνα Πατρών, που θα προηγηθεί στο Βενετόκλειο το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Η ανακοίνωση: «Λόγω της αυξημένης ζήτησης που παρατηρήθηκε, ακόμα και μετά την εξάντληση των εισιτηρίων στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι: Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό προτεραιότητα για την αγορά του εισιτηρίου θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, αλλά και όσοι παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Απόλλων Πάτρας Carna (Σάββατο 30/02 στις 17.00), ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς και των δύο εισιτηρίων μαζί. Η προπώληση θα γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία της ΚΑΕ.

Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ γενική είσοδος, 10 ευρώ για παιδιά από 10 έως 14 ετών, 5 ευρώ για παιδιά από 5 έως 9 ετών. Η αγορά παιδικού εισιτηρίου πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ. Οι φίλαθλοί μας που θα αγοράσουν το εισιτήριό τους για τον αγώνα με την Πάτρα ηλεκτρονικά μπορούν να κρατήσουν τη θέση τους για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό τηλεφωνικά στο 2241022261, όπου και θα ενημερωθούν για την ημερομηνία λήξης της κράτησής τους».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *