ροή ειδήσεων

Η προκλητική ατάκα του Σόιμπλε στον Τσίπρα: Είναι η εφαρμογή ανόητε - ΒΙΝΤΕΟ


Άναψαν τα αίματα στο Νταβός στο πάνελ όπου βρισκόταν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με καρφιά εκατέρωθεν. Αίσθηση όμως προκάλεσε μια φράση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών ο οποιος είπε "είναι η εφαρμογή ανόητε" παραφράζοντας μια φράση του Μπιλ Κλίντον που είχε πει "είναι η οικονομία, ανόητε"

"Στην Ευρώπη η αλληλεγγύη είναι να κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε για να γίνει η Ευρώπη δυνατότερη και αυτό ξεκινά με το να γίνονται σεβαστές οι συμφωνίες που συνήφθησαν με δυσκολία. Αν θέλουμε να κάνουμε την Ευρώπη ισχυρότερη τότε πρέπει να εφαρμόσουμε ό,τι συμφωνήσαμε. Είναι η εφαρμογή ανόητε" είπε μεταξύ άλλων ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ.

Είναι σημαντικό να χρηματοδοτήσουμε επιτέλους πολύ γρήγορα τις περιοχές απ΄ όπου προέρχονται αυτές οι εισροές μεταναστών, ανέφερε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών για το προσφυγικό κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ στο Νταβός, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Είναι σωστό αυτό που είπε ο κ. Τσίπρας ότι είναι πραγματικά κρίμα για την Ευρώπη, είναι ντροπή για την Ευρώπη να γίνει ένα κάστρο που φυλάσσεται για να μην μπει κανένας μέσα, σημείωσε ο κ. Σόιμπλε αναφερόμενος στο προσφυγικό.

Ο κ. Σόιμπλε συμφώνησε, επίσης, με την αναφορά του Έλληνα πρωθυπουργού ότι απαιτείται στρατηγική για την ανάπτυξη, τονίζοντας ότι και οι μικρότερες χώρες να γίνουν πιο ανταγωνιστικές.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:





Η στιγμή που ο Σόιμπλε λέει στον Τσίπρα: Είναι η εφαρμογή ανόητε - ΒΙΝΤΕΟ

«Φωτιές» έχει ανάψει η φράση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προς τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα σε συζήτηση στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, στο Νταβός.

«Αν θέλουμε να κάνουμε την Ευρώπη ισχυρότερη τότε πρέπει να εφαρμόσουμε ό,τι συμφωνήσαμε. Είναι η εφαρμογή ανόητε» είπε Σόιμπλε παραφράζοντας μια φράση του Μπιλ Κλίντον που είχε πει «είναι η οικονομία, ανόητε».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί στο 37:06 την επίμαχη φράση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.



Πηγή βίντεο: youtube, World Economic Forum

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *