ροή ειδήσεων

Λεβέντης: Ο Τσίπρας παραχωρεί τηλεοπτική άδεια σε Τούρκο επιχειρηματία


«Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο ταξίδι του στην Τουρκία συμφώνησε με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου να...


παραχωρήσει τηλεοπτική άδεια σε Τούρκο επιχειρηματία για να λειτουργήσει τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα», κατήγγειλε σε σημερινές του δηλώσεις ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε τον υπουργό επικρατείας Νίκο Παπά ως «Παττακό» και «χασάπη» ο οποίος «θα κόψει κανάλια», υποστηρίζοντας πως «ετοιμάζει ρύθμιση για να κάνει ότι θέλει και με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα επιχειρεί να καταργήσει την πλειοψηφία των 4/5 στην διάσκεψη των προέδρων της Βουλής για την συγκρότηση του Ε.Σ.Ρ».
Ο κ. Λεβέντης τάχθηκε υπέρ της συνέχισης λειτουργίας των καναλιών, που εκπέμπουν τα τελευταία 26 χρόνια, σημειώνοντας ωστόσο ότι τα «έχει καταγγείλει ως διαπλεκόμενα και δεν αναιρεί ότι έγιναν με βρομοδουλειές του χρηματιστηρίου το 1999».
Τόνισε τέλος ότι «με τις δυο άδειες που θα δώσει σε Mega και ΑΝΤ1 ο Νίκος Παππάς θα συγχωρέσει κάθε αμαρτία τους ενώ δεν θα πληρώσουν τα χρέη τους - όντας νέα νομικά πρόσωπα- σε τράπεζες, εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία»

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *