ροή ειδήσεων

Κόκκινος συναγερμός σε ΕΛ.ΑΣ. για τζιχαντιστές μετά την Κωνσταντινουπολη


Σε κόκκινο συναγιαρμό η ΕΛ.ΑΣ. υπό τον φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος από Τζιχαντιστές. Ανοιχτή γραμμή μεταξύ...


Ελληνικών και Τούρκικων αστυνομικών αρχών έχει δημιουργηθεί.
Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης έχει δοθεί εντολή για αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις προκειμένου να υπάρξει η μέγιστη δυνατή πρόληψη αντίστοιχου χτυπήματος.
Οι ελληνικές αρχές έχουν έρθει σε επαφή με τον αστυνομικό σύνδεσμο της Τουρκίας στη χώρα μας για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για την τρομοκρατική ενέργεια, ενώ στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είναι σε ανοιχτή γραμμή μαζί του.
Όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, έχει δοθεί εντολή για αυξημένα αστυνομικά μέτρα γύρω από στόχους, συχνές περιπολίες, ενώ το αστυνομικό προσωπικό να βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα.
Οι ελληνικές αρχές περιμένουν πλήρη ενημέρωση από τη γειτονική χώρα για το περιστατικό και ανάλογα με τα δεδομένα θα υπάρξει και νέος επιχειρησιακός σχεδιασμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στους στόχους που είναι σε αστυνομικό κλοιό είναι πρεσβείες, σπίτια διπλωματών, αλλά και εταιρίες ξένων συμφερόντων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στην προπαρασκευή δημιουργίας αντιτρομοκρατικών-«αντιτζιχαντιστικών» κλιμακίων που θα εγκατασταθούν μόνιμα στα θαλάσσια σύνορά μας.
Ουσιαστικά γίνεται αγώνας δρόμου για να εκπαιδευτούν τα στελέχη στις θρησκευτικές διαφορές των ατόμων από αραβικές χώρες.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *